Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu
Aktualny czas: 28-04-26, 06:50 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu
krakoman Niedostępny
*

Liczba postów: 125

RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu

Przez mój wolny internet wahałem się co do pobrania nowego Kejbla. Przez jakiś czas miałem też przerwę od Ultimy (i patrząc na to co robi Szymkim, chyba sobie ją wydłużę).

Powracając jednak do Kabelka. Wraz z wyjściem DLC czy jak to tam nazywacie, postanowiłem zagrać.

Gra jest świetna! Jest to chyba najlepsza gra zrobiona w RPG Makerze, od czasów Arkany, gier Titka i wszystkich innych świetnych gier RPG które ogrywałem (jest nawet chyba lepsza). No może nie wliczając Wieśka 3 :P Tutaj nawet spodobała mi się turowa walka, za którą szczerze nie przepadam. Klimat jest NIESAMOWITY. Zawsze w tego typu grach "spacjuję" wszelkie dialogi, ale nie tutaj. Tu, nawet ta absurdalna fabuła może się spodobać. Masa sekretów, opcjonalnych questów, zwyczajnie raj dla każdego fana RPG. Yoroi, więcej takich gier proszę!

Powiem jeszcze że "trójka" jest moją pierwszą grą z serii. Poprzednie uważałem za głupie, ale po ograniu Kable III chętnie teraz w nie zagram.

Dziękuję serdecznie autorowi za umilanie mi wolnego czasu :D

Aktualny projekt:
Brak
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-15 14:22 przez krakoman.)
29-09-15 14:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kejbyl III: Zrodzony ze Spamu - krakoman - 29-09-15 14:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS