(02-12-15 15:55)Lartarin napisał(a): Wszystko prezentuje się wybornie
Dla Moi jednak chyba "troszku" przeambitnie...
Oby nie podzieliło losów Cres'a
W każdym razie powodzonka 
Nie wiem co dokładnie miałaś na mysli, ale domyślam się, że chodzi o czas i wykończenie prac :). Miło jest słyszeć, że ktoś się o to martwi, ale nie o czas bym się martwił a motywację. Obecnie jestem sam na tak zwanym "Hype" mojego projektu i zostało bardzo nie dużo do jego wykończenia. Wszystko staram się zrobić jak najlepiej, ale z racji otwartości świata mogą i tak w premierowej wersji wystąpić błędy zwłaszcza językowe, gdyż nie sądzę by wystąpiły komplikacje z którymś z z systemów :).
Mechanika gry to czyste zmienne, warunki i zdarzenia. Skryptów nie ma w mojej grze. :3
Zobaczymy jak moja teoria, że można zrobić fajnie rozbudowaną grę na czystych możliwościach silnika bez zewnętrznych skryptów się sprawdzi. Oczywiście gra wykorzystuje jedynie skrypt na myszkę, gdyż jest ona niezbędna dla wygody użytkowania moich menu. :) To się przyznaję xD
System walki też jest zrobiony na zmiennych itp. Ma dość ciekawy styl. Nie każdemu jednak on odpowiada, ale no zobaczymy jak przyjmiecie Pogromcę. :)