Crepusculum deus - game of the RPG edytion (ZAPOWIEDZ)
Aktualny czas: 28-04-26, 13:03 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Crepusculum deus - game of the RPG edytion (ZAPOWIEDZ)
Keibi Offline
*

Liczba postów: 22

RE: Crepusculum deus - game of the RPG edytion (ZAPOWIEDZ)

W całej tej zapowiedzi najlepiej mi się spodobał ekran tytułowy. Co do mapek (których najbardziej się czepiam zawsze w grach z RPG makera) to są w miarę jako tako, choć są wkurzające mnie błędy (np. te dziwne kształty dywanów - kto takie dywany szyje?! - jeśli mi dasz adres producenta takich dywanów, to cofnę swoje słowa...) Fabuła dość typowa -
Hobar napisał(a):by móc stawić czoła pozostałym SI które oplatają swiat
walka dobrego "Harlona" ze złymi "SI". Co do innych rzeczy, to się nie wypowiem, dopóki
nie ujrzę choćby dema.
Choć jeszcze jedna rzecz moją uwagę zwróciła...
Hobar napisał(a):została wprowadzona PATOLOGIA mozna ja spotkać w niektorych miastach (prostytucja, alkohol, narkotyki, dilerka, wulgarny język)
Jeśli to będzie mądrze wprowadzone, to nie mam nic przeciwko, ale jeśli co drugi NPC każde swoje zdanie będzie zaczynał od słów na k, na ch, na p, to nie będzie to wyglądało zbyt dobrze.
Tak więc po prostu czekam na demo, i wtedy powiem coś więcej...
06-01-16 12:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Crepusculum deus - game of the RPG edytion (ZAPOWIEDZ) - Keibi - 06-01-16 12:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS