Nauka języka RGSS jak się uczyć ?
Aktualny czas: 29-07-26, 10:42 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[Dowolny] Nauka języka RGSS jak się uczyć ?
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

RE: Nauka języka RGSS jak się uczyć ?

No, co. W używaniu RGSS trzeba zdobywać doświadczenie. Wystarczy spojrzeć na Naruto Uzumakiego z właśnie dobiegającego końca anime. Gdyby pierwsze trudności w opanowaniu Rasengana, jakie miał, zniechęciły go od dalszych prób opanowania tej techniki, to nie użyłby jej ani w walce z Tsunade, ani później w walce z Sasuke. A o opracowaniu takiej techniki jak Fuuton: Rasenshuriken to już w ogóle nie byłoby mowy. Sam stwierdził, że lepiej idzie mu próbowanie, niż teoria.

Albo Son Goku z "Dragon Ball" nie wiem, czy ktoś pamięta ten odcinek zetki, gdzie musiał złapać małpę, która notabene nieźle zapieprzała mimo grawitacji, w warunkach jakiej musiał ją złapać. Nawet bez ważącego 250 kilogramów ubrania nie był wystarczająco szybki. Nigdy by tej małpy nie złapał, gdyby się poddał.

Niby nie powinienem spojlerować tym, który woleliby słyszeć te rzeczy dopiero, jak je już zobaczą, ale Yoroiookami powinien już teraz mieć zapał do nauki Ruby. A poza tym sam czytałem mangę "Naruto" (końcowe rodziały), a i tak nie zepsuło mi to seansów Shippuudena. I skoro już i tak zaspojlerowałem, mam nadzieję, że ci, którym to zrobiłem, postąpią tak samo.

@Adrapnikram
Na forum jest wielu innych użytkowników. Jeśli więc ja cię nie wsypię administracji, zrobi to ktoś inny. To, że Ruby jest dla ciebie mniej czytelny, nie znaczy, że dla mnie też. Stąd też ten atak z mojej strony.

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-16 19:40 przez Mateusz SSJ8.)
16-08-16 19:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Nauka języka RGSS jak się uczyć ? - Mateusz SSJ8 - 16-08-16 19:39

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS