Do Usunięcia
Aktualny czas: 28-04-26, 16:07 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[Dowolny] Do Usunięcia
Nqusim Offline
*

Liczba postów: 16

RE: [MV]MroK: Era Smoków

Cytat:Najdłuższa gra spod rpg makera uciąga jakieś 40-50h. W jaki sposób chcesz podwoić ten czas - nie mam pojęcia. Sama perspektywa tak długiej makerówki skłania mnie do wynajęcia terapeuty.
Nie mam zamiaru podwajać tego czasu, tylko rozłożyć go na 5 części. 100 godzin fabuły wymaga bardzo długiej pracy nad taką grą. Poza tym 20 godzin fabuły to nie tak dużo jak na jedną grę.

Cytat:Jakoś nie czułem, żeby minimapa była potrzebna w 2D rpgach. HUD natomiast nie ma sensu, jeżeli zdecydujesz się na walkę turową.
Poza tym... jakoś nic szczególnie nie zwróciło mojej uwagi. Do bólu wręcz typowe rozwiązania jak craftingi, umiejętności, ABSy (których ludzie nigdy nie robią jak należy)... jakoś kompletnie do mnie nie trafiają.
Każdy ma swój gust i inne upodobania. Jeśli ktoś nie będzie chciał mieć huda i zbędnych elementów na ekranie to będzie mógł je wyłączyć.

[Obrazek: vwqw0n.jpg]
Dobra gra to nie tylko "mega" grafika, ale także wciągająca, dobrze opowiedziana historia.
Masz dobry głos do dubbingu? Pisz na pv.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-16 11:17 przez Nqusim.)
01-10-16 11:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Do Usunięcia - Nqusim - 29-09-16, 18:36
RE: [MV]MroK: Era Smoków - Nqusim - 29-09-16, 22:39
RE: [MV]MroK: Era Smoków - Dakla - 30-09-16, 10:36
RE: [MV]MroK: Era Smoków - Nqusim - 30-09-16, 14:53
Do: @dakla, @nqusim - AlmostNoRuby - 30-09-16, 11:39
RE: [MV]MroK: Era Smoków - Nqusim - 01-10-16 11:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS