Witam, to jest już zapowiedź do Patcha 1.2. Jutro lub pojutrze się pojawi Patch. Chciałem oznajmić, ponieważ napisałem, że będę dodawał co 2 tygodnie, ale nie zdążę dzisiaj. Przepraszam!
Co zostanie dodane w jutrzejszym lub pojutrzejszym Patchu:
- Opis pancerza z cieniostowra. Ponieważ jest w opisie napisane, że jest wykonany ze skóry Wilka. Zostało już zmienione.
- Po nauczeniu się umiejętności: Szybie Uderzenie, i Cios Berserkera. Umiejętność nie dodawała się nam do technik. Teraz już jest dodawana.
- Zostało zmienione to, że nie będzie można chodzić po rozwalonej skrzyni, w jaskiniach i w normalnych światach.
- Został ulepszony ekwipunek Tharana myśliwego. Ponieważ zadawał za mały DMG zwierzętom.
- Nie wszystkie zwierzęta są ustawione na dotknięcie zdarzenia, tylko na dotknięcie bohatera. To zostało zmienione.
- Zauważyłem, że jest sporo błędów z zadaniem "Ostateczne Pojedynki", zostało wszystko poprawione.
- Poprawiony został teleport do jaskini w, których się ukrywają Strażnicy, w zadaniu "Strażnicy - Obywatele". Bo go w ogóle nie było ma.
- Błędy w Prologu z za szybkim pomijaniem dialogów, zostały poprawione. Ponieważ mogła się gra zaciąć. I trzeba było od początku zaczynać cały Prolog.
- No i jeszcze kilka mniejszych błędów z grą zostało naprawione.
- Drugi Rozdział został dodany.
Co zostanie dodane w następnym Patchu, 1.3:
- Spróbuję dodać następny rozdział.

Gra z RTP:
Zostanie dodana jutro lub pojutrze.
Gra bez RTP:
Zostanie dodana jutro lub pojutrze.
Poradnik:
Zostanie dodany jutro lub pojutrze.
Tym razem podam czcionkę:
https://zachowajto.pl/!8834i9n43zgq/goth...-kruka-ttf
Prosiłbym o podawanie wykrytych błędów na priv lub w komentarzach. DZIĘKI! ;-)