Projekt: INVISUS
Aktualny czas: 14-05-26, 17:11 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Projekt: INVISUS
dudekmenPL Offline
*

Liczba postów: 93

RE: Projekt: INVISUS

(08-10-17 19:06)AlmostNoRuby napisał(a):  *naprawdę pisze się razem
Fajnie, że robisz projekt. Już moją "crapo-alergię" wzbudza postać RTP-owego rudzielca Alexa (nie, żebym miał coś do rudych, ale rudzi z RTP z XP wzwyż, powiedzmy, nie mają zbyt dobrej reputacji, no chyba że to będzie kropla dziegdziu w słoiku miodu) i trochę za dużo pustki na mapach (nie wiem, czy tak miało być, czy po prostu "pustki" na mapach zawsze się mi źle kojarzą). Ale będzie demko na forum?

Pustki na mapach wynikają z tego, że na razie kompletuję bazę danych, będzie demo na forum, a co do ilości postaci to jest ich 13/14 wiec nikt nie każe grać Ci "rudzielcem" i bdw nie nazywa się Alex xD tylko Chazz czy jakoś tak może VX(Ace) to Alex ale nw. Demo nie spodziewam się szybciej niż po nowym roku. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-10-17 20:11 przez dudekmenPL.)
08-10-17 20:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Projekt: INVISUS - dudekmenPL - 08-10-17, 14:07
RE: Projekt: INVISUS - dudekmenPL - 08-10-17 20:10
RE: Projekt: INVISUS - Tautulas - 11-10-17, 16:18
RE: Projekt: INVISUS - dudekmenPL - 13-10-17, 21:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS