[High Fantasy Pack] - bieganie.
Aktualny czas: 29-07-26, 10:14 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[VXAce] [High Fantasy Pack] - bieganie.
Pokuta Offline
*

Liczba postów: 46

[High Fantasy Pack] - bieganie.

Witam, znów potrzebuję pomocy :P
Niedawno udało mi się zgarnąć bundla z różnymi zasobami z kategorii fantasy. Robię właśnie małą grę dla treningu i zaciekawiła mnie jedna rzecz, albowiem jest jakaś możliwość, by po przyciśnięciu przycisku odpowiadającego za bieganie postać rzeczywiście pobiegła (tzn. zmienia jej się animacja na bieganie), zauważyłem to na tym filmiku:
https://youtu.be/vVw8Rt1TjvA?t=62

U mnie niestety wygląda to tak, że postać zaczyna przybierać szybciej nóżkami (przyśpieszenie animacji chodzenia), a szkoda bo chciałbym tak, jak ten gość na filmiku (on akurat użył chara na więcej kierunków bez skryptu więc stąd to przekrzywienie się postaci, w zasobach są także 4 kierunkowe). Może mi ktoś powiedzieć czy do tego trzeba jakiś skrypt czy coś? Bo niestety twórcy nie poratowali żadnym skryptem (a brak jakiegokolwiek pliku pomocy uważam za cios w policzek, szczególnie patrząc na oryginalną cenę jednego pakietu i stosunek jej do zawartości...).
08-12-17 00:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
[High Fantasy Pack] - bieganie. - Pokuta - 08-12-17 00:07

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS