The darkness of IrusNar
Aktualny czas: 28-04-26, 20:26 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] The darkness of IrusNar
dobiko Offline
*

Liczba postów: 80

RE: The darkness of IrusNar

No więc tak pierw coś o projekcie. Prawda może i się trochę pospieszyłem z zapowiedzią dodając ją tego samego dnia ale ten projekt pierw sobie rozpisałem więc wiedziałem już jak i co mniej więcej będzie wyglądać, dla tego dodałem od razu zapowiedz :)
Po drugie fabuła. Tu was chyba zaskoczę ponieważ nie planuję jakiejś konkretnej fabuły zrobić ^ ^" Oczywiście będzie wątek główny z tym Upadłym ale chce się skupić na otwartym świecie w którym gracz w większości będzie mógł robić co chce :) Czyli rozwijać swoją postać i korzystać z takich rzeczy jak alchemia czy kowalstwo itp. Chce zrobić coś takiego że nawet po wykonaniu głównej misji gracz mógł przejść wszystkie poboczne misje i odkryć wszystkie sekrety. Może to ryzykowne i rzucam się z motyką na słońce, ale chociaż spróbuję, a może coś wyjdzie z tego :) Jeśli projekt zakończy się sukcesem, zacznę przenosić go na inny silnik. Mam możliwość zrobienia gry na nowym silniku CryEngin 3 :) Uczę się go dopiero więc to główny powód tego że zajmuję się Maker'em. Ale nie porzucę potem tego program bo mnie wciągną i się spodobał ;)

No ale przejdźmy już dalej. zdjęcie nr 5 jest już poprawiane i dużo więcej także nie bójcie się , projekt rozwijam nadal. Aczkolwiek tymczasowo muszę zawiesić pracę nad wszelkimi projektami.. ponieważ komputer na którym pracowałem odmówił posłuszeństwa i się spalił zasilacz, dla tego też nie zdążyłem wrzucić poprawionej wersji :( Aczkolwiek jest jedna rzecz którą zdążyłem zrobić! Na stronie http://facebook.com/ckgamestudio zamieściłem wersje testową ( Ponieważ zostałem o to poproszony ) więc jeśli ktoś chce pograć chwile , zobaczyć jak to wygląda to zapraszam :) Niestety ta wersja ma mnóstwo błędów, chociaż by z Alchemią jest problem bo np. z kawałka trawy wydobywa się ryba O_o ale to kwestia zmiany numerka przy przedmiocie więc jak tylko komp wróci z naprawy postaram się to w pierwszej kolejności naprawić.

Tak więc podsumowując cieszę się że ktoś się zainteresował i wytknął wszystkie błędy i za to że podsuwacie pomysły co dodać. Liczę na dalsze uwagi i mam nadzieje że z waszą pomocą wejdę na wyższy poziom i kolejne projekty będą coraz lepsze :) Pozdrawiam Dobiko ;)
28-06-13 11:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
The darkness of IrusNar - dobiko - 18-06-13, 15:39
RE: The darkness of IrusNar - dobiko - 28-06-13 11:56

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS