Prośba o Titlescreen do gry
Aktualny czas: 28-04-26, 17:53 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] Prośba o Titlescreen do gry
Shadi Offline
*

Liczba postów: 21

RE: Prośba o Titlescreen do gry

Zaskoczony jestem, że chciałeś w ogóle się za to zabrać. Cóż. Mam wrażenie, nie obrażaj się za to, że jesteś od wszystkiego, skoro i starasz się pomagać w eventach i w jakichś prośbach o zasoby. Naprawdę jestem pod wrażeniem.
Natomiast https://www.dropbox.com/s/1o5lh9rk5krrsj...e.PNG?dl=0 ten titlescreen też został kiedyś dla mnie zrobiony i o dziwo, za darmo. Więc myślę że to jest do zrobienia. Choć gdybym po jakimś czasie (3 tygodnie - 1 miesiąc) doczekał się jedynie ofert płatnych, to bym to jakoś przebolał, o ile by to nie były zbyt duże kwoty...
Jeżeli chodzi o materiały, to mógłbyś powiedzieć o co ci tutaj chodzi? O jakieś rysunki, jak ja sobie to wyobrażam, czy o grafiki które chciałbym wykorzystać na tym titlescreenie? Jak najbardziej jestem otwarty tutaj na dodanie tego, choć muszę powiedzieć, że wyobrażałem sobie, że opisanie jak to ma wyglądać w tej formie, jak to zrobiłem, wystarczy.
Jak mi odpiszesz, to poprzez prywatną wiadomość wyślę ci wspomniane materiały i powiem co bym zmienił w tym titlescreenie. W razie czego mogę zrezygnować z żądania tego, żeby region był w tle, gdyby to było zbyt upierdliwe. Daj znać.
29-07-19 18:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Prośba o Titlescreen do gry - Shadi - 29-07-19 18:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS