Prośba o Titlescreen do gry
Aktualny czas: 05-09-26, 15:29 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

To była dobra przygoda. Dziękujemy!
Po wielu wspólnych latach Ultima Forum przechodzi w tryb archiwalny.
Zostawiamy je tutaj takim, jakie stworzyliśmy je razem,
z tysiącami postów, projektów, porad, skryptów i wspomnień.
Dziękujemy każdemu, kto był częścią Ultimy.

Odpowiedz 
[XP] Prośba o Titlescreen do gry
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Prośba o Titlescreen do gry

(29-07-19 21:18)Shadi napisał(a):  Jeżeli byś nadal chciał robić mi title nawet po przedstawieniu tych wymagań, to w ukazanym przez ciebie obrazku nawet podoba mi się sposób wybuchu Arceusa. Natomiast nie podoba mi się napis. Po pierwsze, nie chcę by napis Pokemon był zniekształcany. Po drugie - jeżeli chodzi o napis "Wersja Utopijna" - to jak zaznaczyłem w pierwszym poście ma być zielonkawy. Może być taki odcień jak w dotychczasowym ekranie tytułowym. Natomiast nadal ma być zaokrąglony jak w logach oryginalnych gier. To tyle.
Swoją drogą to przyznam jeszcze, że z racji na avatar, jak odpisuje tobie mam ochotę mówić o tobie w rodzaju żeńskim (choć oczywiście potem się koryguje). Jeżeli to częściej ci się zdarza, to polecam go zmienić, no chyba że mocno lubisz go. Dobranoc.
Co masz na myśli mówiąc zniekształcany? Napis zrobiłem podobnie do oryginalnego:
Spoiler: (Otwórz)
Z kolorem nie ma problemu, zaokrąglenie... chyba jest? :confuse:

Nie mam nic przeciwko temu żebyś mówił do mnie jak do dziewczyny, możesz nawet zwracać się do mnie "tato", albo "królewno", nie obrażę się. :taktak:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
30-07-19 18:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Prośba o Titlescreen do gry - Yoroiookami - 30-07-19 18:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS