Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete
Aktualny czas: 28-04-26, 09:50 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete
Zwiodimus Offline
*

Liczba postów: 12

RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete

Przy okazji, powiem coś na temat recenzji Zwiczych w Gońcu. Autor recenzji (Noruj) grał w wersję 2.0, która była strasznie słaba w porównaniu do wersji "Komplete" którą tutaj wystawiłem. Nie umiem teraz wyliczyć ile błędów, dialogów i paru innych rzeczy poprawiłem, ale była ich naprawdę masa. Oczywiście to nie znaczy że teraz ich w ogóle nie ma, bo są, ale spokojnie da się z nimi grać, czytać dialogi bez bólu oczu, Expić, zdobywać przedmioty i tak dalej. Fabułe także zmieniłem, przez co ma się teraz wrażenie, że ma ona sens.

Co do samego zakończenia, to faktycznie jest ono trudne, ale wystarczy wyjść na mapę świata, pozwiedzać trochę i podexpić nasze zwicze i wrócić do Bossa, którego nie mogliśmy pokonać. Dodam także, iż na niektóre Bossy potrzebna jest taktyka, a nie samo: Atakuj, lecz, atakuj. XD

Zwicza paczka, zawiera wszystkie gry z serii Zwicze Opowieści i nie tylko LINK

Gra fabularna - "Zokus 2014"

Trza robić, nie gadać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-13 15:15 przez Zwiodimus.)
03-07-13 12:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - Zwiodimus - 03-07-13 12:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS