League of Legends Noob Team - Full
Aktualny czas: 28-04-26, 17:51 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] League of Legends Noob Team - Full
tracersgta Offline
*

Liczba postów: 237

RE: League of Legends Noob Team - Full

Zacznę od tego co najbardziej rzuca się w oczy... jenzyk polzki.

NAUCZ SIĘ PISAĆ!

Gdy publikujesz jakąś grę, produkt, dokument, tłumaczenie, cokolwiek... pisz po polsku.
EustachyTheDark napisał(a):Zed miał super i zorganizowaną drużynę a Shen miał po prostu noob team
Jak to przeczytałem... jeżeli przed chwilą usłyszeliście jakiś dziwny dźwięk... to pewnie byłem ja. Litości!

Ale zacznijmy na serio i po kolei:

Ściągnąłem grę, avast! wyczuł wirusa, ale to zignorowałem. Instaluję grę i chcę odpalić a tam... brak RTP! Kto by pomyślał? Jak ktoś ma XP to może sobie pograć i nawet otworzyć plik projektu, który mamy w prezencie :) Jestem więc zmuszony oceniać to co mam w zapowiedzi.

Fabuła... taa... Fabuła. Żeby dostosować się do stylu wypowiedzi: "super pro el0 guw*o". Oszczędzę Ci dalszej części.

Screeny...
Na pierwszym widzimy jakąś parkę mówiącą nie po polsku. W tle cudowmny mapping składający się z trawy, górnej części "ściano-drzew" i nieco dziwnie uciętych drzew. Co to miało reprezentować? Ta górna część "ściano-drzew" przypomina mi zielone, liściaste chmury. Po prostu tragedia.

Na drugim mamy kolejną parkę rozmawiającą w jeszcze gorszym języku, a w tle cudowna podstawowa mapa XP. Uwielbiam to :) Mamy też wyczynowego lisa turlającego złamaną belkę.

Na trzecim screenie na szczęście nikt nie rozmawia. Mamy śnieżną mapę. Jest jakieś tam skrzyżowanie, domki, pewnie przedmieście. Mamy też maga, który odśnieżył sobie drogę do siebie. A poza tym... nic. Pusto.

Ogólnie: 0,5/10

Pół za te face'y, które są nawet dobre.

P.S: Nie założyłeś jeszcze fanpage'a o swojej grze.

I'm a tiger! I roar. I hunt, I climb, I eat, I wash, I sleep!
[Obrazek: userbarrf.png]
[Obrazek: LbEbK.gif]
21-08-13 18:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: League of Legends Noob Team - Full - tracersgta - 21-08-13 18:02

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS