Elementy Tilesetów by Ayene
Aktualny czas: 28-04-26, 13:02 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX / VXAce] Elementy Tilesetów by Ayene
Cairax Offline
*

Liczba postów: 5

RE: Elementy Tilesetów by Ayene

Noż ku%^&&a Dragon o co Ci biega jakie wzory czlowiek.

Od pięciu lat jestem w sporej firmie projektantem schodow i uwierz nie mam pojecia co ty za piramidy tworzysz chlopie.

ja projektuje schody z rzutow z boku z gory z przodu z tylu hyhyh a przedewszystkim tworze je w 3D, jak ja niemam za to pojecia co to sa rpg makery sie niewypomiadam ale to co mozna w tym zaprojektowac to oszukany rzut 3d taki pol z gory pol z boku i ja doskonale widze na pracy Ayene schodki z podestem idace w gore i pozniej w dol a te drugie od zewnetrznej strony jeszcze zabezpieczone balustrada zeby niespasc w tyl bo pe3wnie bedzie tam cos niebezpiecznego takiego jak ty ze swoimi wzorami heheh pzdr.

ps jak zawsze cos musze dodac to sluchajcie ona (Ayene) nie ma pewnie zadnego pojecia o projektowaniu schodow ale styl budowli podpowiedzial jej lub cos ze SŁUP jest na kazdym stopniu co gwarantuje niebywala stabilnosc lecz jest sie tam jak chwytac poreczy sa to schody nakladane i niepotrzebna tam podtrzymujacych wang a na tralki poprostu zabraklo miejsca na tak malutkiej grafice podesty tez rzadko robi sie z jednego wielkiego elementu ale laczy sie w mniejszych czesciach wiec wszytsko git .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-13 20:05 przez Cairax.)
09-12-13 19:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Cairax - 09-12-13 19:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS