Szkodliwa dla forum opcja - Spoiler
Aktualny czas: 28-04-26, 11:32 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Szkodliwa dla forum opcja - Spoiler
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Szkodliwa dla forum opcja - Spoiler

Całe zapowiedzi są w spoilerach nie tylko screeny, ale każdy dział zapowiedziach od postaci przez, skrypty itd. i jest to narzucane w regulaminie gdybyście nie wiedzieli i wskutek tego na całym forum mamy zapaćkane źle używanymi tagami spoiler, bo już regulaamin tworzenia zapowiedzi narzuca głupotę. Czegoś tak durnego nie widziałem na żadnym forum z grami.

Dla was to nie problem , ale dla osób z zewnątrz jak najbardziej. Tworzy to multum problemów prowadzących do olewania wielu projektów, które zasługują na większe zainteresowanie. Było większe i objawiało się w wartościowych gierkach większą ilością wiadomości od nowych z zewnątrz, którzy zakładali konta, by pisać o gierkach. Gdybyście nie zauważyli obecnie większość komentujących to stara "ekipa" z forum.

Ja już skończyłem jak ktoś kumaty ma coś do powiedzenia chętnie przeczytam, ale debilnych wypowiedzi nie chce mi się czytać. Cały temat jest wskazówką jeśli administracja ma go w dupie i woli siać głupotę przez regulamin nakazujący rozpierniczać zapowiedzi i ograniczać zainteresowanie grami to myślę ich sprawa nie moja. Ja nie mam zamiaru już pisać książki ile minusów mają te tagi jeśli idzie o zainteresowanie grami i żywotność tematów z nimi. To by było na tyle. Chciałem dobrze nie podoba się OK whatever
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-14 15:42 przez X-Tech.)
16-02-14 15:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Szkodliwa dla forum opcja - Spoiler - X-Tech - 16-02-14 15:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS