Łowczy
Aktualny czas: 28-04-26, 08:28 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Łowczy
Diablo Offline
*

Liczba postów: 196

Łowczy

Łowczy

Fabuła
Ankh jest uczniem w Zakonie Łowczych. Razem z przyjacielem Celtem postanawiają uciec. Nigdy nie chcieli zostać Łowczymi. Pracują dorywczo i często zmieniają miejsce zamieszkania. Pewnego dnia trafiają do wioski terroryzowanej przez wampira...

Zakon Łowczych - elitarni łowcy potworów na usługach króla. Przeznaczeni do zakonu zostają odebrani rodzinie w wieku 7 lat. Życiowym celem Łowczych jest ochrona ludności za pieniądze. Zakon jest jednym z najbardziej uprzywilejowanych, jednak jedynie członkowie kapituły żyją w dostatkach... Łowczy są pozbawiani wszelkich skrupułów i uczuć. Po szkoleniu są już tylko cieniem dawnego siebie...

Screeny

[Obrazek: zezl.png]
[Obrazek: igc3.png]
[Obrazek: t0vg.png]

Muzyka:

Cały soundtrack to wybrane utwory muzyki celtyckiej autorstwa Adriana von Zieglera. Folder SE został zapożyczony z gry LunaTera. Przepraszam za brak wcześniejszego poinformowania autora, że pożyczyłem jego zasoby :-)

Bohaterowie:

[Obrazek: hv2i.png]
Ankh - młody Łowczy, dezerter. Nie przeszedł szkolenia. Jest raczej praworządny, choć wg prawa to przestępca.

[Obrazek: 6eam.png]
Celt - realista, młody mnich. W odróżnieniu od Ankha nie cieszy się z ucieczki. Stara się unikać problemów.

Skrypty

-Simple Sideview;
-Victory Aftermatch;
-Auto Pop-up;
-Napisy Końcowe;
-Menu Delux;
-Nowe menu umiejętności i przedmiotów;
-HUD złota;
-Fullscreen++;
-Paski HP wrogów;
-Numer wersji gry;

Gra do pobrania

DOWNLOAD GAME v1.2

Jeśli ktoś nie posiada RPG Makera Vx Ace to tutaj można pobrać RTP - DOWNLOAD RTP

Parę słów od autora

Jest to krótki projekt, który stworzyłem dla własnej przyjemności. Chciałem się przekonać, że potrafię zrobić coś nie tak "ciemnego" jak Arkana i przełamać Diablo-schemat. Jestem świeży w tych klimatach, ale mimo to - dumny z mej mini gierki. Łowczy to gra na max 40 minut. Liczę, że przyjemnie będzie się grało. Szczególne podziękowania dla Kleo i Soula, którzy miliard razy przechodzili grę w kółko aby wyłapać błędy ;)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-14 14:38 przez Diablo.)
20-02-14 22:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Łowczy - Diablo - 20-02-14 22:45
RE: Łowczy - Amelanduil - 20-02-14, 23:35
RE: Łowczy - X-Tech - 21-02-14, 00:51
RE: Łowczy - noruj - 21-02-14, 02:06
RE: Łowczy - Diablo - 21-02-14, 10:19
RE: Łowczy - ZioluS - 21-02-14, 13:03
RE: Łowczy - ADI - 21-02-14, 13:24
RE: Łowczy - Viuu - 21-02-14, 16:43
RE: Łowczy - Diablo - 21-02-14, 17:14
RE: Łowczy - noruj - 22-02-14, 03:10
RE: Łowczy - ralfek123456 - 28-03-14, 16:19
RE: Łowczy - Diablo - 22-04-14, 14:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS