Zapoznajmy się.
Aktualny czas: 28-04-26, 22:42 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Zapoznajmy się.
Multi0 Offline

Liczba postów: 163

Zapoznajmy się.

Nowe forum, nowe tematy, warto i dać taki.
To może na początek ja.

Jak widzicie mój nick to Rahim.
Zajmuje się makerem 2k3, i uczestniczę
w społeczeństwie Gospody.
Jestem również redaktorem Gońca RM,
a od jakiegoś niedawnego czasu ( z miesiąc chyba)
należę do redakcji Twierdzy RPG Makera, gdzie was serdecznie
zapraszam, każdy może dołączyć do nas, aby tylko zdał test:)
Imię: Adam
Znak zodiaku: Ryby
Zainteresowania:
Fantazy, książki typu Wiedźmin, Harry Potter, Władca Pierścieni, manga, anime ( ale bardziej wolę mangę *-*), Japonia, Słowiańskie legendy, mity, kultura, rpg maker 2k3, nes, rpg, przygodówki, horrory, komedie.
Gry: Gothic, Gothic 2NK, Wiedźmin, DragonBall mugen 2011, NFS MW.
Co więcej: Nie umiem pływać, mam lęk wysokości, mam dziwne poczucie humoru, jeśli coś nie jest zgodne z moim podejściem do świata kłócę się.
Na poprzednim forum ultimy posiadałem konto jednak nie
uczestniczyłem w jej społeczności po tym jak jeden z moderatorów
przerobił w jednej z sprzeczek tak moje posty by wychodziło że nie mam racji, a te potwierdzające moje zdanie skasował, nie chciałem się wykłócać więc darowałem sobie to forum, teraz jednak widzę że jest na nowym oprogramowaniu, i mam nadzieję że nie będzie tutaj takiego spamu jak na starych śmieciach, pozdrawiam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-13 12:59 przez Multi0.)
09-05-13 12:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Draken Offline
*

Liczba postów: 50

RE: Zapoznajmy się.

Nie będę się rozpisywał, dlatego dam takie coś:

Spoiler: (Otwórz)
Nie no, jednak coś napiszę. Dla potomnych.

Imię: Gustaw
Hobby: Rysunek/Grafika komputerowa, astronomia
Słucham death, black, doom, gothic, folk, pagan, viking metalu, rapcoru, rocka, muzyki klasycznej, hybrid metalu.
Jestem tolerancyjny, ale nie dla nachalnych idiotów.

Lubię horrory, thrillery, sci-fi, post-apokaliptyczne filmy, książki, gry, dziewczyny, rodzinę, przyjaciół, metali, dobre jedzenie, odpoczynek, wolne, rysowanie, venę, strzelanki, strategiczne, logiczne, przygodówki, platformówki, Maca, PC, Xboxa, słowian, bałtów, rdzennych amerykanów, złych bohaterów, Minecrafta, Fallouta, S.T.A.L.K.E.R.a, Gothica, Half-life'a, własne zdanie, Ciebie, jeśli to czytasz (chyba, że nie spełniasz warunków), patriotyzm, Polskę, Rosję, Ukrainę, Tybet, buddyzm, prawosławie, ŚWK, zwierzęta, Matkę Naturę, Portala, pomocnych, wdzięcznych i uczynnych ludzi, astronomię, fizykę kwantową, chemię jądrową, Hubble'a, Kelwina, Watta, Volta, Hermaszewskiego, Łajkę, Gagarina, Armstronga, Saladfingersa, Bethesdę, Jacka Nicolsona, zimę, pogo oraz siebie samego.

Nie lubię anime, japońskiego metalu, mangi, hejterów, Dzieci Neo, dubstepu, techno, disco-polo, gimbusów (tych prawdziwych), hipsterów, SWAGu, yolowania, dresów, pijaków, kontrolerów biletów, skinheadów, minecraftowych kretynów, Tarczowników, dzieci w CSie, hakerów, cheaterów, laggerów, geeków, lamerów, pryszczatych informatyków, plastików, blachar, gangsterów, przekupnych policjantów, wpychających się do kolejki, jedynek w szkole, lagujących filmików na YT, kwejka, facebooka, NK, twittera, rasizmu, nazizmu, faszyzmu, White Power, komunizmu, Mein Kampf, fanatyków religijnych, ateistów, polityków, braku prądu, płaczących dzieci, deszczu, powodzi, tornada, szowinistów, damskich bokserów, obraźliwych nastolatków, licealistów (limbusy) a także kłótliwych ludzi oraz tych co mnie nie lubią.

Polskie, ostre, hard science-fiction!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-13 19:39 przez Draken.)
09-05-13 13:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Azsak von Triger Offline
*

Liczba postów: 7

Ze starej ultimy skopiowanesmiles:
09-05-13 14:15
"Pomógł" przyznał(a):
Nex Offline
*

Liczba postów: 21

Imię moje brzmi Leszek ksywka zaś Keszel (nie pytajcie czemu bo nie jestem w stanie wyjaśnić tego w sensowny sposób)
interesuję się programowaniem i wkurzaniem brata
zdjęcia nie dam : P
nie wiem co jeszcze jest w miarę normalne na tyle żebym mógł to napisać
09-05-13 14:39
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Imię: Włodzimierz

Zainteresowania: Najlepsze gry rpgmaker ze świata, filmy, muzyka.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-13 14:17 przez X-Tech.)
09-05-13 16:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
spartanPAGE Offline
*

Liczba postów: 26

Imię: Patryk
Ksywa: Spartan (mało kto potrafi zapamiętać moje imie, w towarzystwie każdy mówi "spartan")
Muzyka: Power Metal, Viking metal... no metal
Zainteresowania: Programowanie
Przyszła szkoła: AGH, Wrocław (na informatyka).
Coś o sobie:
Jestem jednym z tych użytkowników, którzy nie powinni w ogóle przebywać na tym forum.
Nie tworzę gier w mejkerze, tak samo w żadne nie gram. Po prostu taka menda co siedzi i denerwuje ludzi.

>Nie< zamierzam robić gier w RMie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-13 15:51 przez spartanPAGE.)
09-05-13 17:02
"Pomógł" przyznał(a):
INRE Offline
*

Liczba postów: 46

Imię: Ernest
Ksywa: (Mając takie głupie imię nie potrzebuję ksywy) (Chociaż nie... Mówią na mnie Ernesta, bo mam długie włosy i blond pasemka XD)
Zainteresowania: Muzyka, Teatr, Historia, Polityka (jestem za lewicą), RPG Maker, Rysowanie, Gry (RPG, Przygodowe, Horrory, Platformówki, Zręcznościowe, Makerówki), Filmy (Horrory, Psychologiczne)
Muzyka: Rock, Ciężki Rock, Metal
Ulubione Zespoły: Siddharta, Rammstein, Creed, System of a Down, 30 Seconds to Mars, The Rasmus, Metallica, Volbeat, NoNe, Disturbed.
O sobie: RPG Makerem bawię się od roku 2009. Nieczęsto udzielam się na forach, wolę zamiast tego czas poświęcić na tworzenie we własnym zaciszu, albo pograć w coś z RM'a.
Fotka: (Macie w tym temacie Pokażmy się!)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-13 13:48 przez INRE.)
12-05-13 11:25
"Pomógł" przyznał(a):
Lartarin Offline
*

Liczba postów: 147

Imię: Dominika
Zainteresowania: książki fantasy, RPG (w różnej formie), dobre gry (Tekken, Final Fantasy...etc), PS3, sztuki walki (karate, taekwondo), leniuchowanie, dobra (zależy od dnia) muzyka
14-05-13 18:21
"Pomógł" przyznał(a):
Ozzma Offline
*

Liczba postów: 37

Imię: Marta
Hobby: Prawie wszystko co związane z wodą (żeglowanie, nurkowanie), jRPG, mój piesio Cynamonek (York), RPG Maker.

[Obrazek: sygnasys.png]
15-05-13 07:36
"Pomógł" przyznał(a):
Shigekazu Offline
*

Liczba postów: 1

Imię: Jarek
Zainteresowania: polska scena RM, anime, cRPG, RTS
Hobby: czytanie, montaż filmowy, słuchanie metalu (wszystkich odmian), spędzanie całych dni przed komputerem
Ulubione zespoły: Behemoth, Destinity, Hunter, Quo Vadis
O mnie:
Makerem bawię się już od 2011 roku, przy czym zrobiłem sobie kilka długich przerw, porzuciłem już setki projektów nie chcąc zaśmiecać polskiej sceny hitami pokroju "Strarznika". Cały swój staż poświęciłem na dokształcaniu się w obsłudze programu. Przechodząc jednak do mojej persony: jestem leniwy, chwilami wredny. Chcę wnieść na scenę coś oryginalnego, co trzymałoby poziom. Przestrzeganie zasad i regulaminów nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Mam też dziwne, czerstwe i bardzo kontrowersyjne poczucie humoru. Kandyduję też na redaktora Twierdzy.

15-05-13 09:04
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS