Świat Alternatywny 1 - Wygnany
Aktualny czas: 20-06-25, 21:26 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[2k3] Świat Alternatywny 1 - Wygnany
ThrashHD Offline
*

Liczba postów: 64

RE: Świat Alternatywny 1 - Wygnany

Temat wglębiania się w ludzi umysł jest już oklepany, myślę jednak że jeżeli wprowadzisz kilka oryginalnych wątków czy elementów gra będzie naprawdę super :)

:gokulol:
29-04-14 15:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Kopernik Offline
*

Liczba postów: 43

Tak, Kopernik jeszcze żyje, ŚA też. :d
Dobra... Coś nowego o projekcie? To że zaczynam od nowa :D, zbliżają się wakacje nareszcie będę miał czas, po namyśle zamierzam grę jednak zrobić w Makerze ME, coś mnie w nim urzekło. :D Wersje demo spodziewam się wydać na światło dzienne gdzieś około września, na razie ćwiczę też pixel art, bo chociaż zamierzam użyć grafik z ToE, to tak trochę głupio nic swojego nie dorzucić. Dodatkowo pomyślałem, że przed zapadnięciem bohaterów w śpiączkę, chwile pogramy sobie w mieście... Tak dla różnorodności.

Poprawna pisownia jest dla lamerów.

Mój projekt: "Świat alternatywny 1 - Wygnany"
Spoiler: (Otwórz)

Odpłać ciosem za cios, pogardą za pogardę, śmiercią za śmierć, a odpłać z potężnym procentem! Oko za oko, ząb za ząb, w czwórnasób, po stokroć!

Anton Szandor LaVey, Biblia Szatana
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-14 23:47 przez Kopernik.)
18-06-14 23:46
"Pomógł" przyznał(a):
SaE Offline
*

Liczba postów: 32

Fabułka zapowiada się wyśmienicie, niestety gorzej już z tilesetami. Nie pasują mi na razie do zbudowanego we wprowadzeniu klimatu. Widziałabym coś mroczniejszego. Może wyszukaj jakiegoś tilesu pod horror. Jeśli naprawdę zakładasz, że końcowy wystrój się zmieni... to dobrze... kombinuj, jesteś na dobrej drodze.
09-07-14 21:12
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS