Co sądzicie o grach dla Roja ?
Aktualny czas: 28-04-26, 23:59 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Co sądzicie o grach dla Roja ?
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

RE: Co sądzicie o grach dla Roja ?

Zacznijmy od tego, że Rojo to tylko kolejny tępy celebryta z YT (a nawet jeden z najbardziej tępych z polskiej sceny YT). Czemu wgl robić gry dla kogoś tak bardzo NIE śmiesznego i żałosnego? -.-

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
31-07-13 12:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
krzak1414 Offline

Liczba postów: 71

Robienie pełnej wersji gry w kilka godzin nie ma prawa bytu (jeżeli gra ma być dobra)

(31-07-13 12:14)Viuu napisał(a):  Zacznijmy od tego, że Rojo to tylko kolejny tępy celebryta z YT (a nawet jeden z najbardziej tępych z polskiej sceny YT). Czemu wgl robić gry dla kogoś tak bardzo NIE śmiesznego i żałosnego? -.-

zapomniałaś dodać ,że rojo to marna kopia piedepie'a
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-13 12:39 przez krzak1414.)
31-07-13 12:37
"Pomógł" przyznał(a):
tracersgta Offline
*

Liczba postów: 237

Jak można KOGOKOLWIEK nazwać kopią KOGOKOLWIEK? Wszyscy let's playerzy nagrywają wiec siebie kopiują nawzajem? LO-GI-KI! Tego niektórym brakuje. A dla Viuu wszyscy co nagrywają i mają ileś tam widzów to walnięci celebryci :I

I'm a tiger! I roar. I hunt, I climb, I eat, I wash, I sleep!
[Obrazek: userbarrf.png]
[Obrazek: LbEbK.gif]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-13 14:07 przez tracersgta.)
31-07-13 14:05
"Pomógł" przyznał(a):
krzak1414 Offline

Liczba postów: 71

(31-07-13 13:19)Viuu napisał(a):  
krzak1414 napisał(a):zapomniałaś dodać ,że rojo to marna kopia piedepie'a
Zapomniałeś dodać, że to TEŻ kolejny tępy celebryta -.-

to ,że rojo jest jego kopią to działa tylko na jego niekorzyść.
31-07-13 14:22
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Jak dla mnie te gierki po za momentami zauroczeniem - miłością zniewieściałą do Rojo nie prezentują żadnej wartości. Najgorsze w nich nie jest sam poziom ale to desperackie lizanie DoopY Roja wręcz brakuje scen pchania jęzora w jego tyłek, bo już jest niemal tak dosłownie pod względem merytorycznym w wykonaniu internetowych desperatów. WHAT DA F**K

Widzieliście grę, którą zrobił Noruj dla Roja ? Ta gra bije aż zniewieściałą miłością - gejowską ? Jak dla mnie no to jest żenua - bo przecie Noruj zaczynał się poprawiać w RMIE, a teraz zrobił grę, która jako całość jest jak BLOWJOB dla internetowego CELEBRYTY.

Wiem jak miło jest być bohaterem gry, ale taka gra musi mieć jakiś sens by było sens prezentować ją komuś więcej niż jednej osobie. Zdarzyło mi się być bohaterem gier nie raz nie dwa, ale autorzy tych gier nie lizali mi nimi dupy, gry nie stroniły od demolki totalnej, a ja nie raz byłem przedstawiany jako totalny wariat. Co najważniejsze autorzy tych gier starali się robić dobre gry, epic games, a nie robić jakieś formy emo/gejo zniewieściałych listów miłosnych jak to wypada wręcz w sposób oczywisty w rmowych tworach dla Rojo m.innymi od Noruja, a może głównie od niego.

Co do kanału Roja - Gadał ciekawie o starych grach no powiedzmy - ujdzie. Nie zawierał tam za istotnych i ciekawych wg. mnie informacji na temat gier, ale swoje zauroczenie tymi grami - nie było to złe, ale jak dla mnie dobre też nie. Dla nie obeznanych może i ciekawe. Ten kanał faktycznie zaczął się zmieniać lol to już jest przesada, że tam jest dosłownie wszystko na siłę, ale to jego klocki.

Czy jaranie się gównianymi grami, które przysyłają fani jest złe ? Nie jest, ale dopóki te gry nie będą pchane gdzie indziej niż tylko na youtube w zasięgu - wersji Rojo Gameplay, bo naprawdę, ale ludziki te gry są tragiczne, więc się zastanówcie 10 razy na co zmarnujecie swój czas.

(31-07-13 14:05)tracersgta napisał(a):  Jak można KOGOKOLWIEK nazwać kopią KOGOKOLWIEK? Wszyscy let's playerzy nagrywają wiec siebie kopiują nawzajem? LO-GI-KI! Tego niektórym brakuje. A dla Viuu wszyscy co nagrywają i mają ileś tam widzów to walnięci celebryci :I
Oj kserują kserują. Kserują różne elementy. Niekryty Krytyk jest kserem Nostalgia Critica - skerował dosłownie wszystko od niego, ale nie dorasta gościowi do pięt - Nostalgia prowadzi bardziej zawiłe bardziej inteligentne odcinki gdzie wszystko trzyma się jakieś konwencji. Niekryty rzuca randomowe żarty wyrwane z kontekstu. Podobał mi się jednak odcinek z FURIOUS pETEM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-13 14:50 przez X-Tech.)
31-07-13 14:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

tracersgta napisał(a):A dla Viuu wszyscy co nagrywają i mają ileś tam widzów to walnięci celebryci :I
O jej... czyżbym przypadkiem uraził jakiegoś twojego boga?
Tak, PRAWIE każdy kto ma dużo widzów na YT zachowuje się jak tępy celebryta, sława uderza im do głowy. Po prostu spójrz na ich zachowanie, myślą że wszystko im wolno. Pewdiepie i Rojo to tylko dwa z wielu tych GORSZYCH przykładów. -.-

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
31-07-13 18:05
"Pomógł" przyznał(a):
tracersgta Offline
*

Liczba postów: 237

Viuu napisał(a):O jej... czyżbym przypadkiem uraził jakiegoś twojego boga?
Tak się zdaje, że nie mam 10 lat, aby być fanboy'em, który chce wiedzieć jakie ktoś ubrał skarpetki. Po prostu wiele osób oglądam.

Aby zobaczyć, że Rojo nagrywa nie tylko z przyjemności trzeba trochę dorosnąć, ale to nie powód by go tak potwornie hejtować. Mimo wszystko NIE BĘDĘ uczestniczył w kolejej tego typu sprzeczce...

I'm a tiger! I roar. I hunt, I climb, I eat, I wash, I sleep!
[Obrazek: userbarrf.png]
[Obrazek: LbEbK.gif]
31-07-13 18:24
"Pomógł" przyznał(a):
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

Cytat:Widzieliście grę, którą zrobił Noruj dla Roja ? Ta gra bije aż zniewieściałą miłością - gejowską ? Jak dla mnie no to jest żenua - bo przecie Noruj zaczynał się poprawiać w RMIE, a teraz zrobił grę, która jako całość jest jak BLOWJOB dla internetowego CELEBRYTY.
Ziom. Marketing, marketing! :P
Chyba się nie nabrałeś xP
15-08-13 13:34
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Twórcy najlepszych gier zza granicy zostali wypromowani, bo zrobili dobre gry, a nie blowjoba internetowym pseudocelebrytom. Pisanie takiego wyjaśnienia teraz by odzyskać honor - to tylko kolejny krok do pogrążenia się. BZDURY.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-08-13 15:42 przez X-Tech.)
15-08-13 15:40
"Pomógł" przyznał(a):
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

Ale ja mam gdzieś tłumaczenie się, zwłaszcza tobie. Nie muszę tego robić bo po co?
Miałem darmową reklamę mojego KANAŁU i z tego skorzystałem, a ty sobie bełkocz dalej : )
15-08-13 15:45
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS