Naucz się tworzyć gry na różne platformy od podstaw z GD-Polska.pl!
Aktualny czas: 14-05-26, 18:20 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Ankieta: Jak podoba ci się strona GD-Polska.pl?
Bardzo fajna
Średnia
Słąba
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
[Dowolny] Naucz się tworzyć gry na różne platformy od podstaw z GD-Polska.pl!
SteveMariano Offline
*

Liczba postów: 0

RE: Naucz się tworzyć gry na różne platformy od podstaw z GD-Polska.pl!

Cytat:Trochę mało konkretnej treści ale myślę, że może z tego wyjść coś ciekawego, tylko ta kupa reklam i kupa tych okienek pokroju tagi i inne bzdety z prawej strony. Ogółem myślę, że zostanę z wami żeby ogranąc unreal development kit. Tylko mam jedno pytanie: czy pojawią się jakieś poradniki związane z CryEngine Free SDK?

Wiem, że jak na razie jest dopiero właściwie 1 artykuł wprowadzający w tematykę tworzenia gier, ale niebawem napiszę kolejne, może pare wideotutoriali nagram o tworzeniu gier w rpg makerach od 95 do vx włącznie z wersjami konsolowymi, mam zamiar napisać kilka kursów do silnika Unity 3D, UDK i innych silników 3D oraz 2D. Jeśli chodzi o CryEngine Free SDK to na pewno też napiszę tutki do niego, ale na początek piszę artykuły o prostych programach do tworzenia gier dla początkujących, jak już skończę z nimi, to wezmę się za bardziej zaawansowane narzędzia i silniki programistyczne.

Jeśli macie jakieś wskazówki co zmienić na stronie od strony wizualnej, to piszcie śmiało. W końcu to inni użytkownicy co by chcieli na stronie zobaczyć.
01-03-15 20:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Naucz się tworzyć gry na różne platformy od podstaw z GD-Polska.pl! - SteveMariano - 01-03-15 20:41

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS