Witam.
Bez wstępnych ceregieli chciałbym przejść do rzeczy toteż przejdę :)
Tworzę obecnie gierkę (więcej info tu
http://forum.ultimateam.pl/Thread-VXAce-...pid23992), dość ambitną jak na mój poziom umiejętności, aczkolwiek możliwą do zrealizowania. Jednakże potrzebowałbym malutkiego wsparcia. Jakiego wsparcia? No cóż, na przykład graficznego. Nigdy nie potrafiłem ładnie rysować, nawet w podstawówce za rysunki w paint'cie dostawałem dwójki :(, a chciałbym,aby postaci w tej grze były dosyć oryginalne. Już nie chodzi o same grafiki postaci, które można tworzyć poprzez generatory,ale na przykład Face setów już nie stworzę za pomocą generatora. Jakiego wsparcia jeszcze bym potrzebował? Osoby do której mógłbym np napisać na fb z jakimś problemem albo zadzwonić na skype czy telefon. "Ej stary mam taki i taki problem" lub "Ziomeczku, jak zrobić żeby...." Często te problemy są banalne, lecz dla osoby początkującej takiej jak ja, taka osoba, która wesprze radą,lub pokaże jak coś zrobić, lub sama zaproponuje, "Ej stary fajnie byłoby zrobić to tak...", jest na wagę złota ;)
Uwaga dla osób które uważają, że szukam frajera robiącego za guzik "zrób grę". Otóż nie, ja chcę tą grę zrobić możliwie jak najbardziej sam, aczkolwiek są rzeczy z którymi teraz nie dam sobie rady,lub z którymi nigdy nie dam sobie rady :)
Osoby chętne pisać na PW :)
Pozdrowionka