Goniec RM
Aktualny czas: 14-03-25, 21:09 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Goniec RM
Seivoth Offline
*

Liczba postów: 3

RE: Goniec RM

Temat wyczyszczony.
Kolejny offtop będzie nagradzany ostrem.

"There is only one way to become champion; never fucking lose."
25-10-13 18:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Azorczak Offline

Liczba postów: 11

Ale fajna strona, podoba mi się :)
Kursy mappingu, po prostu super!
25-10-13 19:47
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

W końcu nowa "recenzja" :aww: Nota końcowa "Tajemnicy Written Town" tym bardziej potwierdza subiektywną stronę omówień gier. Warto by było poddać ją jeszcze jednej korekcie, gdyż nie uniknięto nie uniknięto błędów. Z tego co zdążyłam zauważyć część ripów z CT została zastąpiona nowymi, na pewno Jonathan nie ma już skóry Crono. W podglądzie "recenzji" wstawiono jednak screeny z dawnej zapowiedzi smiles

Cytat:powracam z tytułem polskiego twórcy, który okazał się być pozycją bardzo interesującą
Zombik na pewno jest bardzo interesujący, ale czy jest pozycją (?) :aww:

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
06-11-13 21:41
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

" powracam z tytułem polskiego twórcy, który okazał się być pozycją bardzo interesującą "

W recenzji chodzilo mi raczej o cos takiego :)

Screeny z "podgladu"/slidera wybieral Ravenone, ktory nie gral w gre, wiec stad ten blad.

Co do subiektywnej oceny. W pelni sie z tym zgadzam. Nie kazdemu musi podobac sie tworczosc Zombika (z tego co widzialem TagTeamowi sie nie podoba), jednakze moim zdaniem chlopak ma jak najbardziej dobre pomysly, a z gry na gre jest coraz lepszy. :)

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
06-11-13 22:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

Domyślam się, o co chodziło z "interesującą pozycją", lecz wkradł się błąd składniowy wink Nie chciałam zaraz wytykać pomyłek, tylko zwrócić uwagę. Podobnie z - jak to nazwałeś - "sliderem". Myślę, że większość osób zdaje sobie sprawę z tego, że materiały na stronę wrzuca Ravenone :aww:

Skąd wywnioskowałeś, że gry Zombika nie podobają się TagTeamowi? Ja jestem pełna podziwu dla jego twórczości. Akurat omawiana gra urzekła mnie wyjątkowo, choć nie wiem, czy dałabym jej 5 punktów. Ale za całokształt twórczości Zombik otrzymałby ode mnie 5+ - bez najmniejszych wątpliwości. Oby jak najwięcej takich twórców jak on. No ale nie o mojej opinii tutaj piszemy. Chciałam jedynie wyjaśnić, o co mi chodziło.

@Edit Dół:
W takim razie wniosek podwójnie błędny. Bo ani Lartarin nie jest omnigłosem TagTeamu, ani ja poprzez subiektywizm nie stwierdziłam, że gra mi się nie podoba. Stwierdziłam, że nota końcowa jest subiektywna, bo - jak napisałam później - nie dałabym grze 5 punktów. That's all smiles

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
06-11-13 22:27
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Rozumiem, jednakze piszac, iz moja ocena jest calkowicie subiektywna dalas mi podstawy, do tego, aby wywnioskowac, iz gra Ci sie nie podobala, dodatkowo z tego co pamietam Lartarin ocenila w jednym z wczesniejszych tekstow Zombika na 2 +. Stad ta mysl. :)

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-11-13 22:32 przez Crashykk.)
06-11-13 22:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Ozzma Offline
*

Liczba postów: 37

Ja się nie dziwię Crasherowi, że dał tak wysoką ocenę. W końcu jakoś trzeba zjednywać sobie użytkowników nie tylko Ultimy. Mi się recenzja nawet podobała, trochę się pośmiałam jak zwykle z resztą, kiedy czytam artykuły powyższego usera. Tak trzymaj.

[Obrazek: sygnasys.png]
07-11-13 15:33
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Nie wiem do konca czy to komplement, ale na wszelki wypadek. Dziekuje :3

07-11-13 16:07
"Pomógł" przyznał(a):
Sunshine Offline
*

Liczba postów: 38

Pisanie recenzji to jest to, co Gońcowi wychodzi najlepiej. Wiadomo, że ocena jest subiektywna, i nie odnosi się to wyłącznie do Crashera. Cytaty ściągajcie fartucha!
07-11-13 22:57
"Pomógł" przyznał(a):
Multi0 Offline

Liczba postów: 163

Co do tej burzy pisakowej to cała sprawa polega na tym iż powstała po korekcie Kleo xD
Nie mniej jednak szczerze z ręką na sercu powiem iż gdyby nie te cytaty to bym się tego nie dopatrzył =)
08-11-13 23:05
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS