Goniec RM
Aktualny czas: 14-10-24, 19:20 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Goniec RM
Ozzma Offline
*

Liczba postów: 37

RE: Goniec RM

Jestem pod dużym wrażeniem :shock: wszystko wygląda jak z bajki :ozzma: . Jednak ja weszłam na to, to się przeraziłam :shock: . Osoba która w ostatnim czasie próbuje psuć moje ukochane forum, wysyła mi na PW zaproszenia na twierdzę, jest w redakcji Gońca RM? Może mi ktoś na to odpowiedzieć?

[Obrazek: sygnasys.png]
28-05-13 20:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
ravenone Offline
*

Liczba postów: 49

W dziale redakcji widnieją wszyscy, którzy kiedykolwiek pisali do Gońca. Nie jestem wstanie wymienić stałej ekipy, a reszty wykreślić. Czasem ktoś po roku przerwy się odzywa i podsyła jakiś artykuł. Komisyjnie też nikogo nie wywalam, ani nie zamykam drogi do pisania. To nie Twierdza:P
Nowa zapowiedź na stronie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-13 20:32 przez ravenone.)
28-05-13 20:30
"Pomógł" przyznał(a):
NatsuDragneel Offline
*

Liczba postów: 64

Łał, teraz to od razu chce mi się czytać. Przyznam, że od masy czasu nawet nie zaglądałem na stronę gońca, a tu proszę, takie zmiany. Będzie co czytać.
28-05-13 21:06
"Pomógł" przyznał(a):
Dragon Kamillo Offline
*

Liczba postów: 330

Natsu - nie bardzo cię rozumiem będziesz czytać dopiero teraz gońca bo ci się grafika podoba - no LoL - ja tam myślałem że w takiej gazetce powinno się patrzyć tylko na treść a nie na to na jakim tle się wyświetla.

W dziale linków istnieje jeszcze RMXP (którego już nie ma) i stary link do ultimy - może trzeba by było to poprawić?
Jeszcze wspomnę że nie ma tam nic o twierdzy...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-13 23:01 przez Dragon Kamillo.)
28-05-13 23:00
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

DK, spójrz też na to z innej strony. Wygląd zawsze wpływał na "percepcję" i to nie tylko pod kątem przejrzystości, ale przede wszystkim wrażenia "profesjonalności". Teraz Goniec wygląda jak profesjonalny portal informacyjny. Do tego dochodzi w końcu normalna domena, no i bezreklamowy hosting. Wszystko to składa się na nieco inny odbiór, więc poniekąd rozumiem Natsu smiles

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
28-05-13 23:38
"Pomógł" przyznał(a):
Dragon Kamillo Offline
*

Liczba postów: 330

Faktycznie z tej strony, może to tak wyglądać.

Chociaż ja i tak zawsze będę patrzeć na treść i nawet powiem więcej wolę czytać coś takiego - http://stifu.free.fr/dl/rpg95/faqs/tileswapping.txt , niż coś gdzie mamy różne wodotryski i inne migające pierdoły które tylko przeszkadzają skupić się na lekturze - goniec na szczęście nie ma nic z tych rzeczy - ale są takie strony co mają. W sumie dla mnie goniec w takiej postaci jak przytoczony artykuł też mógłby być ale wiem dla większości byłby to krok w tył.

Tak gdy coś drukuję też wolę wydrukować z notatnika niż z worda.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-13 00:09 przez Dragon Kamillo.)
29-05-13 00:08
"Pomógł" przyznał(a):
Heroina Offline

Liczba postów: 17

Nowy Goniec jest schludny i przejrzysty a przecież o to chyba chodzi, by nie rypał po oczach
i przedstawiał konkretny tekst, ubolewam jednak że tak mało osób w nim pisze.
04-06-13 12:24
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Nie przeszkadzał by mi goniec w formie jaką zaprezentował DK. Ja czytam gońca, a nie oglądam i jestem za tym, by bardziej starać się z tekstami.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-13 13:43 przez X-Tech.)
04-06-13 13:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

Czytasz dla treści, bo wiesz czego dokładnie szukasz. Aby jednak zdobywać poczytność u nowych, trzeba oprócz walorów merytorycznych sprostać najbardziej podstawowym - tym które od razu widać.

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
04-06-13 13:49
"Pomógł" przyznał(a):
Heroina Offline

Liczba postów: 17

X - Tech twoje rozumowanie nie zawsze się sprawdza... Liczy sie i szata graficzna przynajmniej dla nie których. Jedziesz ulicą i widzisz wielki bilbord z reklamą kolorowy który od razu przykówa twój wzrok, tak samo ma być pewnie z tym zinem, wygląd ma przykówać a treść powalać :P
04-06-13 16:38
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS