Goniec RM
Aktualny czas: 13-03-25, 22:33 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Goniec RM
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Goniec RM

Przeczytałem. Jedna z ocenionych gier mnie zainteresowała. Ktoś tu jeszcze potrafi czytać ?
31-01-15 19:36
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
BeVoo Offline
*

Liczba postów: 29

(31-01-15 20:34)Athanor napisał(a):  
(31-01-15 19:36)X-Tech napisał(a):  Przeczytałem. Jedna z ocenionych gier mnie zainteresowała. Ktoś tu jeszcze potrafi czytać ?

Niestety, potrafię tylko grać.

Hehe, dobre [Obrazek: 7X1qgQy.gif]

Klik! > [Obrazek: fAjISnc.png]
31-01-15 22:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Chociaż trochę offtopa na temat tekstów na Ultimie XD
31-01-15 23:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Osoby tutaj wypowiadaja sie o Goncu glownie wtedy, gdy pojawi sie w nim slowo "ultima". W gry innych uzytkownikow raczej nie graja, bo i po co. Rozpisywac sie o tym nie ma sensu.

Jezeli chodzi o artykuly to jak najbardziej mi sie podobaly, a i same gry ciekawe. Bardzo chetnie przejde 4 projekt Owl'a :p

Athanor napisał(a):
(31-01-15 19:36)X-Tech napisał(a):  Przeczytałem. Jedna z ocenionych gier mnie zainteresowała. Ktoś tu jeszcze potrafi czytać ?

Niestety, potrafię tylko grać.

Wspolczuje tracenia czasu na RM'owki zatem. Skoro nie potrafisz czytac to i tak nic z nich nie rozumiesz, bo jestes za tepy. No chyba, ze lubisz ogladac kolorowe animacje, a fabula przelatujw Ci obok i jestes tak bardzo w nia wsiakniety niczym ziemniak :roll:

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-15 00:10 przez Crashykk.)
01-02-15 00:03
"Pomógł" przyznał(a):
Venesard Offline
*

Liczba postów: 226

CrasheR, bez nerwów, toż to była ironia z jego strony, to jeszcze nie powód by wyzywać go od tępych. :)

Sam nie wiem czy coś tworzę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-15 00:11 przez Venesard.)
01-02-15 00:10
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Nie zebym nie wiedzial.Wkurza mnie po prostu takie podejscie. Jak tu czlowiek na zlapac chec na tworzenie gier, pisanie recenzji, ogolna aktywnosc na scenie skoro jedyne, co dostaje to takowe ironiczne odzywki? :roll:

Edit:
Dostosowalem jedynie post do jego niskiego poziomu.
Prawdopodobnie czytac potrafi, wiec tepy nie jest, a co za tym idzie nie obrazilem go :)

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-15 00:16 przez Crashykk.)
01-02-15 00:14
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

Czasami przypominacie mi jakie miałem fajne lekcje historii w gimnazjum. :klaszcze: Głównie o Niemcach i takich tam.

Jak ktoś lubi czytać, to sobie czyta. Jak ktoś woli grać, to sobie pogra. Nie wiem CrasheRku, czemu wściekasz się tak na ludzi którzy są za opcją drugą. :ehe: Po braku ełów, żetuów, wyzywaniu i innych takich, dochodzę do wniosku że ewoluujesz nam w X-Techa 2.0. :co: Ja nie rozumiem, skąd u was taka nietolerancja osób, które widzą rzeczy inaczej od was.

P.S. Ja faktycznie mało kiedy czytam, jeszcze mniej komentuję. Głównie dlatego bo nikogo na angielskiej scenie nie znam, to jak mam pochwalić? :roll: Zwyczajnie mało wychodzi projektów które przykuwają moją uwagę, no "sorri".

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-15 01:23 przez Yoroiookami.)
01-02-15 01:20
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Yoro napisał przykładowo dobry post wyraził co go interesuje. Nawet takie są spoko, bo przynajmniej wiadomo co kto lubi i napisał szczerze. XD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-15 02:22 przez X-Tech.)
01-02-15 02:00
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(01-02-15 02:00)X-Tech napisał(a):  Yoro napisał przykładowo dobry post wyraził co go interesuje. Nawet takie są spoko, bo przynajmniej wiadomo co kto lubi i napisał szczerze. XD
:co:

Pobrałem sobie "It Moves". Nikt w recenzji nie wspomniał, ale SnowOwl wyraźnie zrobił to na podstawie creepypasty. (Wiem, bo kiedyś ją czytałem)
Polecam wam pograć, bo klimat ma fajny. :roll:
[Obrazek: c7cee5c2dd.jpg]
[Obrazek: 079d85d6c4.jpg]

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-15 04:38 przez Yoroiookami.)
01-02-15 02:37
"Pomógł" przyznał(a):
Athanor Offline
*

Liczba postów: 143

(01-02-15 00:14)CrasheR napisał(a):  Nie zebym nie wiedzial.Wkurza mnie po prostu takie podejscie. Jak tu czlowiek na zlapac chec na tworzenie gier, pisanie recenzji, ogolna aktywnosc na scenie skoro jedyne, co dostaje to takowe ironiczne odzywki? :roll:

Edit:
Dostosowalem jedynie post do jego niskiego poziomu.
Prawdopodobnie czytac potrafi, wiec tepy nie jest, a co za tym idzie nie obrazilem go :)
Teraz mi smutno, bo mnie sławny CrasheR obraził placz

Jutro jak znajdę czas rankiem to pobieram In-between i próbuję tego Ir Moves, tak, próbuję, bo choć kocham horrory to się ich bardzo cykam. Oczywiście, żeby nie zmartwić Najwyższego z Najwyższych, Św. X-Techa napiszę moje relacje jak skończę.

To jest sygnatura która nikogo nie obchodzi, bo informacje tutaj wypisane są kłamstwem.
Slave:
Gra nigdy nie wyjdzie. Demo gotowe do wrzucenia.
Pożoga:
Gra ma wyjść przed końcem roku (prawdopodobnie).
The Room:
Ruszyły pierwsze szkice.
01-02-15 03:34
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS