Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 14:32 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

Druga połowa ludzi jest na szczęście bardziej inteligentna i potrafi korzystać z opcji save.
Poza tym mogę się założyć że połowa osób (oby nie więcej) które przeszły mario nie wygrałyby w np. CS (nie polecam w to grać bezsens kompletny i brak celu) nawet przy ustawieniu botów na najsłabszym poziomie. I dlatego wątpie czy to zależy od savów czy od zmianu typu gier. 30-latek powie "Ale te dziecko jest wypaczone przez internet/savy nie potrafi przejść mario..."
11-latek powie "Ten stary zgred nie potrafi zabić ani jednego bota..."

X-Tech chciałem napisać dowód zanim o niego poprosisz mrgreen (może niezbyt przekonujący ale jednak)

Mam 7 rodzeństwa, mamy pegasusa, każdy przeszedł Mario. Mi udało się zabić 2 boty w CS na very easy, młodszy brat (12 lat) wybił wszystkich, dwaj starsi bracia, przeżyli (stojąc w rogu uliczki) gdy ich drużyna odwalała za nich robotę, A ostatni (najstarszy) pomimo schowania się ani razu nie przeżył.

Cytat:gdzieś pisali o tym ze obecnie wszyscy są przyzwyczajeni do ułatwienia zwanego"Save" przez to teraz bez zapisywania połowa osób nie potrafi przejść gierki z lat 90, wychodzi na to że zapisywanie ogłupia :/

Czy to znaczy, że savepointy niszczą umiejętność grania w TPP? Bo idąc waszym tropem tak właśnie jest.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-14 20:58 przez Adrapnikram.)
31-08-14 20:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - Adrapnikram - 31-08-14 20:56

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS