Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 15:51 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
Deuce Offline
*

Liczba postów: 312

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

Zazwyczaj nie zgadzałem się z tym co pisze X-Tech ;D ale tym razem ma sporo racji, obecne gry przypominają film "Klik: I robisz, co chcesz", jeżeli nadal nie rozumiesz to przedstawię ci to w łatwiejszy do przyswojenia sposób.

Według ciebie to nie są cheaty bo jak zapiszesz to masz tą samą ilość żyć, teraz spójrz na to w ten sposób:

-Gram w klasyczne Mario i mam 3 życia, umarłem trzy razy więc zaczynam odnowa, co za tym idzie, muszę pomyśleć co zrobiłem źle, gdzie popełniam błędy i jak im zapobiec.
Wniosek: przy grze z 1985 muszę użyć mózgu i zastanowić się jak dany poziom przejść bez utraty życia.

-Mario z systemem zapisywania masz 3 trzy życia, umarłeś dwa razy i zapisałeś grę,
czyli obecnie masz 1 życie i zapis, wczytałem grę dwadzieścia razy więc moje życie wynosi
20*1=20 żyć.
Wniosek:Mam w d**** gdzie umarłem, co zrobiłem źle, dlatego że śmierć mnie nie dotyczy, umrę, co z tego, wczytam i gram dalej.

CSa i innych gier online nie można tutaj przytoczyć ze względu na to iż te gry mają zapisywanie wszystkie co się dzieje na bieżąco, nie mamy wpływu na to czy się coś zapisze czy nie.

[Obrazek: 240x4ye.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-14 13:12 przez Deuce.)
01-09-14 13:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - Deuce - 01-09-14 13:11

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS