Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 21:03 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

(01-09-14 15:38)Adrapnikram napisał(a):  Gry z autosave'm to szajs. Dlaczego? Bo gdy kolega/dziewczyna do mnie przyjdzie musi czekać aż przejdę poziom. A uwierz mi, to jest bardzo wielki dyskomfort.
Dyskomfortem dla gry nie jest autosave/savepoint - tylko twoje przyzwyczajenie do przewijania gry jak taśmę od początku do końca quicksaveami. To normalne że w końcu od gry się odchodzi, ale masz ostatni zapis, który zwykle był około 5 minut temu także to nie jest żadne wytłumaczenie kiedy naparzasz w grę parę godzin pod rząd. Słaba wymówka dla cheatera.

Do graczy konsolowych przychodzą też dziewczyny i koledzy, ale wiesz jaka jest różnica ? Przeważnie mogą grać w parę osób przy jednym stanowisku (nawet 4 na raz), oraz co ciekawe dla gracza, a nie pcowego grafomana nie jest problemem wyłączenie gry i wrócenie do niej od savepointa, bo jest świetna, a nie jest męcząrnią którą trzeba przewijać quicksaveami od deski do deski, aby jak najszybciej o niej zapomnieć jak o pcowym syfie, bo przecież w pcowym syfie obejrzenie 2 razy tej samej graficznej lokacji będzie nudne, a na tym pcowy syf polega na oglądaniu grafy i przewijaniu tego quicksaveani.

Nic dziwnego że gracz pcowy musi wyłączyć grę kiedy przychodzi dziewczyna/kolega przecież kto by patrzył jak będzie grał w pcowego crapa, który jest nudny jak flaki z olejem, a gracz musi ciągle cheatować grę quicksaveami. Ja też bym się wstydził grać w pcowy syf przed znajomymi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-14 15:54 przez X-Tech.)
01-09-14 15:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 01-09-14 15:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS