Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 21:47 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

@Viuu: Viuu znowu to samo. Zapatrzony na siebie narcyz z klapkami nie powiem gdzie. Obraża kiedy nie ma argumentów, a jego posty brzmią jak jego własna autobiografia. Viuu jeśli obrazem tego co ty wypisujesz nie jest wystarczającym to całe Opactwo, na którym zbierasz ofiary bana na Ultimie , które dostały za głupotę to chyba ja mało wiem. Pisz mi wrzuty na PW skoro masz nadal ból za napisanie prawdy o tobie parę postów wczesniej. Widać jak to na ciebie zadziałało.

@Deuce: Deuce, a ja grałem w rpgi, w których były savepointy, bo grałem na konsolach, a nie w pcowy syf, który zabijały quicksave i przeważnie przez to towarzyszył im ułomny design gier jako całości. Grałem w konsolowe RPGI i powalały grywalnością i wymogami myślenia, a to co znalazłem na pca z pcowych rpgów dla mnie okazało się niegrywalnym zabijactwem czasu dopychaniem statów w bezmyślny sposób. Dorastanie nie ma nic wspólnego z moją wiedzą o projektowaniu gier do tego to bez mojej szkoły nie dorośniesz nawet za 20 lat, więc radzę się skupić.

@Noruj: Noruj no właśnie dlatego piszę o Savepointach jako zalecie w grach rm głównie, że to wymaga myslenia od gracza.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-14 15:45 przez X-Tech.)
02-09-14 15:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 02-09-14 15:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS