Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 15:51 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

Ty myślałeś że ja miałem zamiar wyciągnąć od ciebie skrót? XD
Dragon Kamilo mnie zrozumiał ty też ale udajesz głupiego. A może nie musisz udawać?
Dajesz kontry ale w tym przypadku kontry to nie argumenty ale argument. Lejesz wodę. Tak jakbyś pisał bardzo złą rozprawkę. Piszesz argument - przykład z PC. Piszesz argument - przykład z SNESA. Piszesz argumet - przykład z szachów (w dodatu niepoprawny i nie możesz przyjąć tego do wiadomości). Naucz się dyskutować. Sztuka dyskutowania to podawanie argumentów a nie przykładów.
A co do szachów i gier. W nieliczne gry (elektryczne) gram, góra 3 razy. I gdy gram w grę jedną grę która ma np. 3h i mogę przegrać pod koniec i nic nie mogę z tym zrobić ("zaleta" autosava), gra traci dla mnie sens i nie zagram w to drugi raz bo mam życie i nie na wszystko mam czas (szczególnie jeśli chodzi o granie 2,5 h tego samego co przed chwilą).
No chyba że to strategia, ale tam raczej są savy i autosavy (co nie jest argumentem dla nikogo) po przejściu poziomu (Stronhold i Slatters). Mimo zastosowania quicksavów, da się przegrać czyli nie daję to opcji god mode.
02-09-14 21:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - Adrapnikram - 02-09-14 21:02

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS