Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 21:04 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

A ja mam pegasusa, snesa, psx i jeszcze sporo innych konsol mi się przewinęło i nie znajdywałem z nich gier na PC, a jeśli to przeważnie posiadały autosave/savepoint.Quicksave to domena cheaterów. Nawet Quake 2 na psx ma save tylko pomiędzy poziomami, a nie w trakcie plansz, bo nie opiera się na cheatowaniu. Dam ci przykład:

Gdyby ktoś grał na emu konsoli w grę, która ma savepointy i używał wbudowanego w emulator quicksave nazywałbyś go cheaterem/oszustem.Prawda ? Prawda. Taką grą jest właśnie Quake 2 na psx. Ma save między poziomami dopiero. Co się dzieje na PC ta sama gra ma cheat w postaci quicka w trakcie plansz ? Grasz w to samo co na psx i na emu nazywasz to cheatowaniem, a na pc już nie ? ;P Debilizm po prostu już mnie pożera w tym temacie i to nie mój własny xd Tak jest właśnie z większością gier na PCa - cheaty. Już jaśniej tego napisać się nie da.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-14 18:35 przez X-Tech.)
04-09-14 18:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P - X-Tech - 04-09-14 18:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS