Jak to jest z zapisami w grach ;P
Aktualny czas: 28-04-26, 16:03 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Jak to jest z zapisami w grach ;P
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

RE: Jak to jest z zapisami w grach ;P

No właśnie, wszyscy się powtarzają, a najbardziej X-głąb, więc uznajmy, że gry z savepointami to szajs dla np. masochistów, biczujących się w przerwach między sesyjkami kablem od pada i wszyscy będą szczęśliwi

Cytat:Śmieszne patrząc na to, że gdy nie odpowiadam na nie mówisz że mam w dupie scenę xD
Dopóki się zgadzasz z X-głąbem możesz pisać w jego tematach, ale jak masz własne zdanie to niestety nie ma tu dla ciebie miejsca xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-14 14:17 przez noruj.)
02-09-14 14:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

X-Tech napisał(a):który w przypadku natłoku kontrargumentów potrafi grozić banem na swoim opastwie kiedy już nie umie się bronić
Przestałem czytać po tym fragmencie, po prostu nie ma po co.
Wyssane z palca historyjki przedstawiaj komuś innemu, nawet raz nie zagroziłem banem... poza tym z twojej strony był tylko jeden kontrargument, innego nie potrafiłeś z siebie wyrzucić.
Bana wiesz za co dostałeś (dla przypomnienia: sam powiedziałeś że w dupie masz tą stronę i nie potrzebujesz jej do niczego), a później poprosiłeś mnie o unban - zrobiłem to i dalej robiłeś to samo...

Skończ już po prostu swoją błazenadę w formie wyssanych z palca historyjek o opactwie bo żałosny już bardziej chyba nie możesz być...

X-Tech napisał(a):ja ciebie nie wołałem do tego tematu
Śmieszne patrząc na to, że gdy nie odpowiadam na nie mówisz że mam w dupie scenę xD

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
02-09-14 14:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Za x-głąb byś oberwal w czambo pseudocwaniaczku a raczej noch**u, który nie wniosłeś nic do tematu nosisz w sobie traume z dzieciństtwa ile to było 2 lata temu jak kiedy miałeś 14 lat - nastąpiło prze zemnie zrecenzowanie na rmxp.pl gry o nazwie shtmap, ktora okazala sie crapem stąd widać wyraźny spam w moim temacie i 0 sensownych postów od ciebie. Żeby nie było że jestem jakimś sadystą zachecam do zapoznania sie angiusa z tym tytułem i zobaczymy czy tylko ja mam podobne zdanie. Jesteś drugim spamerem po viuu w tym temacie noszącym żal, a ty viuu żebyś czasem sobie nie połamał klawiatury od czytania faktów o sobie. Skończcie błazenade, bo to był świetny temat dopóki nie weszliście do niego sypiąc na lewo i prawo offtopem. Chcecie wyzwiska TO MI PISZCIE NA PW, a nie róbcie syfu, bo robicie ze sceny to co Viuu z Opactwa, a No***j z siebie.
Ja przykładam cegiełki do sceny skłaniam tym razem wiele osób do myślenia, a co robią ci dwaj ? Błaznów z siebie. Piszcie mi wrzuty na PW skrzynka jest otwarta, a temat o sejw zostawcie w spokoju, bo nie zrobiłem go dla klaunów i błaznów, ale osób, które mają jakieś zdanie i chcą coś wnieść do tematu zapisu w grach rm.

Liczba osób, które poruszyły motyw zapisów w grach rm prócz mnie w tym temacie: 1 ? AKI. Jedyna osoba, która dała jakieś argumenty. Reszta pisze o swoich preferencjach do grania w gry komercyjne 3-d i nie tylko. Spoko. Okej to sobie grajcie, ale czas także na posty nawiązujące do gier w rmie...

P.S. zastanawiam się co taka osoba jak Noruj, który od początku gra rolę zaczepiającego userów na forach robi jeszcze na forach o rmie. Ostatnio już czytam tylko spiskowania jak nie na Gońcu to na forach deptanie po piętach ludziom na scenie. Real aż tak ciśnie ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-14 14:49 przez X-Tech.)
02-09-14 14:25
"Pomógł" przyznał(a):
noruj Offline
*

X-głabie, nie popłacz się już tylko, bo ilość jadu w twoim poście wylewa się litrami.
Ja się zastanawiam co taka osoba jak X-głab robi na forach o rmie, skoro jedyne co robi to wciskanie innym swoim ideologii
14 lat temu miałem 8 lat temu, ale pewnie taki nudny żywot wiedziesz spamując na ultimie, że ci się wszystko zlewa
02-09-14 14:55
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Na Ultimie się nie nudzę w przeciwieństwie do czytania twoich zaczepek do różnorakich osobistości i prawie każdych przedsięwzięć na scenie rm.
Nie masz argumentów to zaczynasz wyzywać podobnie jak Viuu. Wyzywasz od głąbów ? Na razie jedyną osobą, która pokazała, że w temacie jest głąbem jesteś ty, bo nie wniosłeś do niego absolutnie nic. Nawet Viuu napisał więcej na temat, a ty dalej prowadzisz swoje zaczepki.

Temat służy do wymiany spostrzeżeń na temat saveowania w grach, ale jest nastawiony na to, aby pisać o rmie głównie. Komercyjne gry są dodatkiem, ale ty napisałeś cokolwiek na temat ? Wątpię w to.

Znajdź sobie inną "ofiarę" swoich zaczepek. Temat jest dobry. Nie będę się z tobą wyzywał na nochu*ki i inne takie jak napiasłem pisz na pw na temat swojego bólu 4 liter o ile masz jaja, ale dla mnie w każdym razie twoje zachowanie jest dziecinne. Kiedy nie wiedziałeś co napisać i nie zrozumiałeś postów zaczynasz od wyzywek od x-głąbów popracuj nad swoim mózgiem może zacznij od grania w gry inne niż oparte na quicksave to może kondycja twojego mózgu się poprawi i będziesz potrafił czytać posty ze zrozumieniem i ich nie pomijać tak jakby nie istniały jak tobie wygodne, a jeśli twoje spojrzenie na temat jest aż tak prostackie jak napisałeś wcześniej to może nie dorosłeś, by wypowiadać się w tym temacie. P.S. 14 lat 8 lat temu ? Nie brzmi jakby przybyło więcej jak 2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-14 15:05 przez X-Tech.)
02-09-14 15:01
"Pomógł" przyznał(a):
Deuce Offline
*

Liczba postów: 312

Zastanawiam się jaki sens ma rozmowa o zapisywaniu, jeżeli nikt nikomu nie przyzna racji czy chociażby nie rozwinie jego myśli dodając coś od siebie, zamiast tego widzę tylko obrażanie gier i siebie nawzajem, naprawdę chce wam się męczyć on nie zmieni zdania, przeszedłem przez coś podobnego w temacie Skryptować albo nie skryptować
radzę wam darujcie sobię, w tym czasie można zrobić coś pożyteczniejszego jak gra albo pomóc komuś innemu.

Według niektórych jest tylko Jedna prawda, ich prawda
Powodzenia życzy Deuce lol

[Obrazek: 240x4ye.jpg]
02-09-14 15:05
"Pomógł" przyznał(a): noruj
noruj Offline
*

Temat ten nie służy do wymiany zmiań, co zauważyli już wszyscy oprócz ciebie. Służy on temu, żebyś mógł kolejny raz wyzywać ludzi, którzy mają inne zdanie od ciebie i do tego, żebyś wpierał ludziom własne poglądy, które uważasz za największą świętość.
Z tobą się nie dyskutuje.
Może i wyzywam od głąbów, X-głąbie, ale przynajmniej nie od ludzi "ułomnych" co zresztą praktykowałeś ty.
02-09-14 15:05
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

(02-09-14 15:05)Deuce napisał(a):  Zastanawiam się jaki sens ma rozmowa o zapisywaniu, jeżeli nikt nikomu nie przyzna racji czy chociażby nie rozwinie jego myśli dodając coś od siebie, zamiast tego widzę tylko obrażanie gier i siebie nawzajem, naprawdę chce wam się męczyć on nie zmieni zdania, przeszedłem przez coś podobnego w temacie Skryptować albo nie skryptować
radzę wam darujcie sobię, w tym czasie można zrobić coś pożyteczniejszego jak gra albo pomóc komuś innemu.

Według niektórych jest tylko Jedna prawda, ich prawda
Powodzenia życzy Deuce lol

Bzdura. Popieram twoje podejście do gier i popieram przykłady save, które podał Aki.

(02-09-14 15:05)noruj napisał(a):  Temat ten nie służy do wymiany zmiań, co zauważyli już wszyscy oprócz ciebie. Służy on temu, żebyś mógł kolejny raz wyzywać ludzi, którzy mają inne zdanie od ciebie i do tego, żebyś wpierał ludziom własne poglądy, które uważasz za największą świętość.
Z tobą się nie dyskutuje.
Może i wyzywam od głąbów, X-głąbie, ale przynajmniej nie od ludzi "ułomnych" co zresztą praktykowałeś ty.

Bzdura. Dyskutuje, ale w tym temacie należy podać inne argumenty niż własna wygoda. Tu piszemy o służeniu opcji save dla samych gier, a nie WYGODY graczy co często psuje sens gier. Ja napisałem, że twórcy tworzą quicksave dla ułomnych graczy, bo jest to swoisty cheat, a nie że wy jesteście ułomni lol Z cheatem tego typu to praktycznie każdy ułomny przejdzie daną grę bez skilla do niej, ale nieważne nie zmienia to faktu, że obrażasz kiedy nie rozumiesz wypowiedzi innych i je pomijasz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-14 15:10 przez X-Tech.)
02-09-14 15:07
"Pomógł" przyznał(a):
Deuce Offline
*

Liczba postów: 312

Ciesze się ze popierasz, ale obecnie temat zmienił swój pierwotny cel, jest już osiem stron postów, ile z nich jest na temat ?
a ile tekstu to zwykła obraza albo szydzenie z gier lub upodobań?

[Obrazek: 240x4ye.jpg]
02-09-14 15:09
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

"Temat był świetny dopóki nie przyszliśmy..."
Zgadza się, zanim przyszliśmy można było przeczytać 20 twoich postów z dokładnie tym samym argumentem tylko innymi słowami przedstawiony (lub w innym szyku) xD
Zepsuliśmy ci combo i musiałeś w końcu napisać coś innego.
Przepraszamy.

"Temat nie był dla błaznów i klaunów."
Ja tu widzę pewną sprzeczność :I

Ja po prostu ludzi ostrzegłem, ten temat wygląda tak samo jak każda dyskusja z tobą.
Ja już w sumie nie wiem po co ty zaczynasz dyskusje jakiekolwiek...
To jakiś desperacki akt pokazania na siłę że ma się racje? xD
No bo w końcu każdą dyskusję wygrasz w swoim świecie.
Szkoda że nikt inny tak nie będzie twierdził xD

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
02-09-14 15:13
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS