Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ?
Aktualny czas: 28-04-26, 14:39 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Ankieta: Jesteś na forum bardziej dla ludzi czy bardziej dla rpgmakera ?
Dla Ludzi
Dla Gier
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Prosta ankieta.

Jeśli bardziej dla gier lub wsparcia w tworzeniu własnych gier to po zagłosowaniu napisz w jakie gry ostatnio na rma grałeś i przeszedłeś lub/i jakie gierki tworzysz/stworzyłeś.

Jeśli bardziej dla ludzi to ich wymień i napisz co sprawiło że ciebie trzymają/trzymali przy forum. Nawet tych nieobecnych.

Jeśli chcesz oprócz tego coś dodać to pisz śmiało po zagłosowaniu. Wszyscy widzą wyniki ankiety. Nie ma nic do ukrycia.

.....

MOJA ODPOWIEDŹ:

Jestem na forum bardziej dla gierek z rpgmakera. Głównie interesują mnie gierki w klimatach przygodowych i horrorowatych, oraz sci-fi z elementami akcji. Doceniam osoby, które starają się zrobić dobre gierki i zaskakujące fabułą i pomysłami. Nie pogardzę grami z innych rodzajów jeśli mnie przyciągną.

Ostatnio gram w grę od Akiego: Kampanie SD: HOPE. Gra, która w tym roku zrobiła na mnie największe wrażenie to UNDER. Ciekawe są również dla mnie przygodówki od Zombika.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-14 00:34 przez X-Tech.)
19-12-14 22:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
takikaki012 Offline
*

Liczba postów: 207

RE: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ?

No... Ja chyba bardziej tak, że poprostu jestem tu zeby popatrzec jak idą prace w projektach , na które czekam. Popatrzeć jak ktoś robi grę, to troszeczke pokrytykować, tu pochwalić. Czasem zrobie sobie jakis maly glupi projekcik i pytam o materialy tutaj...

Dawniej KacpiPL ;)
===========================
[Obrazek: IWRYpyK.jpg]
20-12-14 15:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Aki Stratego Offline
*

Liczba postów: 69

Mam zbyt wielu przyjaciół w realu, żeby przesiadywać na forach dla jakichś ludzi, których w ogóle na oczy nie widziałem. Robię gierki bo lubię. Mam pomysły na kolejne 10 gier, ale z moim tempem pewnie nie zdążę do końca życia.
20-12-14 15:42
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Ja mam pomysły na TONY gier i szybko je rozwijam do podstaw na coś większego z moim tempem mógłbym wydawać grę (W DOBREJ JAKOŚCI - nie te projekciki które robiłem dla siebie w pobliżu 2005) co tydzień dwa (czasem więcej), ale z moim niezdecydowaniem na czym się skupić i natłokiem kolejnych idei trudno się przy czymś konkretnym skupić. Parę dni TEMU zacząłem projekt przygodówki w małej formie, która przeważa mi aktualnie atrakcyjnością w tworzeniu nad resztą - święta i te sprawy. Może zaskoczy. Zobaczymy. Dodaję, że parę osób na scenie wydało mi się na tyle podobnych zainteresowaniem np; muzyka modułowa i oldschoolowe gierki np: japońskie shmupy/platformery i konsole typu nes/snes/sega, że uważam że spoko w sumie niektórych znać na scenie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-14 17:28 przez X-Tech.)
20-12-14 17:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Sefiro Offline
*

Liczba postów: 18

Lubię sobie poczytać o rpg makerze, o tworzeniu gier i tej całej reszcie.
Gram w gry z rm... ale rzadko je kończę, bo mało która gra na serio mnie zainteresuje.
Lubie takie prawdziwe jRPGi i właśnie takich gier szukam w rm...
Ostatnio przeszedłem "Sektę" i stworzyłem "Last Fantasy".
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-14 20:35 przez Sefiro.)
20-12-14 18:07
"Pomógł" przyznał(a):
Ramez Offline
*

Liczba postów: 25

Dla gier, a głównie żeby się czegoś nauczyć/dowiedzieć.
Mam w planach dwie trylogie 1 typu "Czyste fantasy" a 2 to coś pionierskiego, nie wiem połączenie RPG, strategi z nutką pirackich przygód lekko wzorowane na grze Sid Merir's Pirates! ale nie wiem czy z moim brakiem rozgarnięcia coś powstanie przed 2018 rokiem.
20-12-14 19:21
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Nieźle się rozkładają wyniki głosowania. Niektórzy najwyraźniej nie mają odwagi, by napisać dlaczego wpadają na to forum ;P
21-12-14 19:44
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(21-12-14 19:44)X-Tech napisał(a):  Nieźle się rozkładają wyniki głosowania. Niektórzy najwyraźniej nie mają odwagi, by napisać dlaczego wpadają na to forum ;P

Na przykład ja. :ehe: Nadal się zastanawiam, czemu te odpowiedzi są podzielone. Na forum można siedzieć dla obu tych rzeczy.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
21-12-14 20:20
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Dla niektórych bardziej. Każdy ma tak - bez wyjątku, że woli bardziej siedzieć dla gier lub dla ludzi.
W tym temacie właśnie użytkownicy mogą wskazać z jakiego powodu bardziej siedzą na forum.

Bardzo prosty wybór.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-14 20:30 przez X-Tech.)
21-12-14 20:26
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

Dla samych ludzi to mogę być na jakimkolwiek forum.
Tu jestem dla gier - moich gier - znajduję tu inspirację do tworzenia itd. dlatego gdy tu wróciłem po miesięcznej przerwie od razu wzięłem się za projekt.
25-12-14 02:31
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS