![]() |
|
Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Ogólna dyskusja (/Forum-Og%C3%B3lna-dyskusja) +--- Wątek: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? (/Thread-Jeste%C5%9B-na-tym-forum-dla-gier-czy-dla-ludzi) Strony: 1 2 |
Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - X-Tech - 19-12-14 22:51 Prosta ankieta. Jeśli bardziej dla gier lub wsparcia w tworzeniu własnych gier to po zagłosowaniu napisz w jakie gry ostatnio na rma grałeś i przeszedłeś lub/i jakie gierki tworzysz/stworzyłeś. Jeśli bardziej dla ludzi to ich wymień i napisz co sprawiło że ciebie trzymają/trzymali przy forum. Nawet tych nieobecnych. Jeśli chcesz oprócz tego coś dodać to pisz śmiało po zagłosowaniu. Wszyscy widzą wyniki ankiety. Nie ma nic do ukrycia. ..... MOJA ODPOWIEDŹ: Jestem na forum bardziej dla gierek z rpgmakera. Głównie interesują mnie gierki w klimatach przygodowych i horrorowatych, oraz sci-fi z elementami akcji. Doceniam osoby, które starają się zrobić dobre gierki i zaskakujące fabułą i pomysłami. Nie pogardzę grami z innych rodzajów jeśli mnie przyciągną. Ostatnio gram w grę od Akiego: Kampanie SD: HOPE. Gra, która w tym roku zrobiła na mnie największe wrażenie to UNDER. Ciekawe są również dla mnie przygodówki od Zombika. RE: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - takikaki012 - 20-12-14 15:35 No... Ja chyba bardziej tak, że poprostu jestem tu zeby popatrzec jak idą prace w projektach , na które czekam. Popatrzeć jak ktoś robi grę, to troszeczke pokrytykować, tu pochwalić. Czasem zrobie sobie jakis maly glupi projekcik i pytam o materialy tutaj... RE: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - Aki Stratego - 20-12-14 15:42 Mam zbyt wielu przyjaciół w realu, żeby przesiadywać na forach dla jakichś ludzi, których w ogóle na oczy nie widziałem. Robię gierki bo lubię. Mam pomysły na kolejne 10 gier, ale z moim tempem pewnie nie zdążę do końca życia. RE: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - X-Tech - 20-12-14 17:18 Ja mam pomysły na TONY gier i szybko je rozwijam do podstaw na coś większego z moim tempem mógłbym wydawać grę (W DOBREJ JAKOŚCI - nie te projekciki które robiłem dla siebie w pobliżu 2005) co tydzień dwa (czasem więcej), ale z moim niezdecydowaniem na czym się skupić i natłokiem kolejnych idei trudno się przy czymś konkretnym skupić. Parę dni TEMU zacząłem projekt przygodówki w małej formie, która przeważa mi aktualnie atrakcyjnością w tworzeniu nad resztą - święta i te sprawy. Może zaskoczy. Zobaczymy. Dodaję, że parę osób na scenie wydało mi się na tyle podobnych zainteresowaniem np; muzyka modułowa i oldschoolowe gierki np: japońskie shmupy/platformery i konsole typu nes/snes/sega, że uważam że spoko w sumie niektórych znać na scenie. RE: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - Sefiro - 20-12-14 18:07 Lubię sobie poczytać o rpg makerze, o tworzeniu gier i tej całej reszcie. Gram w gry z rm... ale rzadko je kończę, bo mało która gra na serio mnie zainteresuje. Lubie takie prawdziwe jRPGi i właśnie takich gier szukam w rm... Ostatnio przeszedłem "Sektę" i stworzyłem "Last Fantasy". RE: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - Ramez - 20-12-14 19:21 Dla gier, a głównie żeby się czegoś nauczyć/dowiedzieć. Mam w planach dwie trylogie 1 typu "Czyste fantasy" a 2 to coś pionierskiego, nie wiem połączenie RPG, strategi z nutką pirackich przygód lekko wzorowane na grze Sid Merir's Pirates! ale nie wiem czy z moim brakiem rozgarnięcia coś powstanie przed 2018 rokiem. RE: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - X-Tech - 21-12-14 19:44 Nieźle się rozkładają wyniki głosowania. Niektórzy najwyraźniej nie mają odwagi, by napisać dlaczego wpadają na to forum ;P RE: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - Yoroiookami - 21-12-14 20:20 (21-12-14 19:44)X-Tech napisał(a): Nieźle się rozkładają wyniki głosowania. Niektórzy najwyraźniej nie mają odwagi, by napisać dlaczego wpadają na to forum ;P Na przykład ja. RE: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - X-Tech - 21-12-14 20:26 Dla niektórych bardziej. Każdy ma tak - bez wyjątku, że woli bardziej siedzieć dla gier lub dla ludzi. W tym temacie właśnie użytkownicy mogą wskazać z jakiego powodu bardziej siedzą na forum. Bardzo prosty wybór. RE: Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - Adrapnikram - 25-12-14 02:31 Dla samych ludzi to mogę być na jakimkolwiek forum. Tu jestem dla gier - moich gier - znajduję tu inspirację do tworzenia itd. dlatego gdy tu wróciłem po miesięcznej przerwie od razu wzięłem się za projekt. |