Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ?
Aktualny czas: 28-04-26, 18:41 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Ankieta: Jesteś na forum bardziej dla ludzi czy bardziej dla rpgmakera ?
Dla Ludzi
Dla Gier
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Prosta ankieta.

Jeśli bardziej dla gier lub wsparcia w tworzeniu własnych gier to po zagłosowaniu napisz w jakie gry ostatnio na rma grałeś i przeszedłeś lub/i jakie gierki tworzysz/stworzyłeś.

Jeśli bardziej dla ludzi to ich wymień i napisz co sprawiło że ciebie trzymają/trzymali przy forum. Nawet tych nieobecnych.

Jeśli chcesz oprócz tego coś dodać to pisz śmiało po zagłosowaniu. Wszyscy widzą wyniki ankiety. Nie ma nic do ukrycia.

.....

MOJA ODPOWIEDŹ:

Jestem na forum bardziej dla gierek z rpgmakera. Głównie interesują mnie gierki w klimatach przygodowych i horrorowatych, oraz sci-fi z elementami akcji. Doceniam osoby, które starają się zrobić dobre gierki i zaskakujące fabułą i pomysłami. Nie pogardzę grami z innych rodzajów jeśli mnie przyciągną.

Ostatnio gram w grę od Akiego: Kampanie SD: HOPE. Gra, która w tym roku zrobiła na mnie największe wrażenie to UNDER. Ciekawe są również dla mnie przygodówki od Zombika.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-14 00:34 przez X-Tech.)
19-12-14 22:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Jesteś na tym forum dla gier czy dla ludzi ? - X-Tech - 19-12-14 22:51

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS