Ten wątek jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla osób, które wyrażają zgodę na umieszczenie ich w mojej karciance, która być może kiedyś ukaże się na Ultimie. Wszelkie inne osoby, proszone są o zamknięcie wątku...
Proszę wszystkich, którzy chcą wystąpić w grze(nawet jeśli te osoby robią mi z tego powodu jakąś ogromną łaskę

) o zamieszczenie w tym wątku swoich tekstów. Typowych powiedzonek. Zwyczajnie tego, co chcą mieć napisane na karcie w 'rubryce' na motto.
Macie też wybór, jeśli wam zależy, możecie tu wypisać jaką życzycie sobie mieć rasę, czy klasę. Możecie też wybrać tytuł i żywioł. Proszę o nie wybieranie efektów, chociaż sugestia nie zaszkodzi. Ostatnio spotkałem się z 'wontami', ponieważ postrzegam niektórych na swój sposób. Także teraz macie okazję zrobić to po swojemu.

Oczywiście mi to nie przeszkadza, jeśli tylko będziecie dzięki temu szczęśliwsi.
Jeżeli macie jakiś ciekawy pomysł na system rozgrywki, to też chętnie wysłucham.
Całusy :*
UPDATE
Bardzo bym prosił o trzymanie się jak najbardziej standardowych klas, jak: Wojownik, Rycerz, Łotr/Zabójca, Czarodziej/Czarnoksiężnik/Mag, może Kleryk, czy Kapłan.

Niektóre ze sztuczek i zaklęć będą dotyczyć klas, a nie chcemy niepotrzebnie komplikować.

Na razie mam 'rasy' takie jak: Człowiek, Duch, Nieumarły, Wróżka, Elf, Goblin, Magiczna Bestia, Konrad...
UPDATE #2
Większość klas i ras została już jasno ustalona.
Rasy:
Człowiek, Zjawa, Nieumarły, Wróżka, Elf, Goblin, Magiczna Bestia.
Klasy:
Wojownik, Rycerz, łotr, Mag, Kapłan, Konrad.
Klasy tupu: Admin, Mod etc. mogą zostać usunięte w najbliższym czasie.
Żywioły:
Ogień, Woda, Wiatr, Ziemia, Światło, Ciemność.
Proszę też o zamieszczanie wymarzonych obrazków do opisu waszych postaci. Powinny one być
ładne i pasować stylem do pozostałych chociaż minimalnie.

Nie jest to obowiązkowe, ale przyspieszy pracę.
(Wymiary przynajmniej 400x400)