Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ?
Aktualny czas: 28-04-26, 19:24 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ?
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ?

(10-01-14 23:09)Rahim napisał(a):  A Rahim anioł struś forum donosi że ten lizo czterech liter cały konekszyn to multi Pakitosa xd Kolejne, zastanawia mnie jak to forum prosperuje skoro ostatnich czasy tyle jego multi tu działa a wy nic nie robicie.

Co do pytania X-Techa Luna to gra warta uwagi, jednak wątek w ruinach mnie znużył i go nie dokończyłem, fakt developing stoi na wysokim poziomie, ale dla mnie te całe grafiki i cukiereczki nigdy nie odgrywały większej roli, bo liczyła się treść a nie ozdobniki. Nie mniej jednak chciałem tu odpowiedzieć na zaczepkę amela, ja nie robię gry by się podniecać nią przed wszystkimi jak ty i płaszczyć, szkoda że nie pamiętasz jak płakałeś mi na skype że nikt luny coś nie komentuje xd po za tym, tak moje gry są słabe, tak zdaje sobie z tego sprawę, i wiem, że stać mnie na więcej niż w takim Sereitei, te krótkie demka WOE scenówki, czy Fantazy to właśnie pokazują, jednak sęk w tym że ja się swoimi tobołami nie lansuje w przeciwieństwie do ciebie, a bardziej niż wydawanie gier bawi mnie ich tworzenie.

Skoro ktoś chce się lansować swoimi grami to znak, że jest pewny tego co stworzył i jednak ma coś do zaoferowania szczerze wolę takie osoby niż fałszywa skromność lub chowanie się po kątach i liczenie na cud itp. Lubię wiedzieć co gra oferuje. Jeśli coś jest reklamowane i jest jednak słabe taka osoba zostanie naprawdę dobrze zjechana - wyraziście i zapamiętana jako troll. Jak najbardziej plusy.

(11-01-14 13:01)ravenone napisał(a):  X? Bardzo lubisz rozmawiać o grach, pytać co jest dobre, a co nie.
Ale żeby w nie grać, to już niekoniecznie. Czemu?
Mówię tu o polskich tytułach rzecz jasna.

Na świecie mamy więcej ludzi, a ja jeśli gram w coś z makera to naprawdę chore dziwne rzeczy (jak i z gier ogólnie) w naszych grach jest dużo gier fantasy miecze/smoki itp. w zagranicznych znajduje wszystko czym się jaram najczęściej zrobione przez starych zwariowanych pasjonatów, którzy na to hobby poświęcają dosłownie wszystko i to czuć w trakcie gry - każda myśl, która przepływa przez gierkę jest spójna. Co do polskich gier tu już panuje inny klimat w ogóle, ale nie jest źle jest inaczej po prostu dlatego musiałem zrobić risercz XD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-14 14:24 przez X-Tech.)
11-01-14 14:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Która gra z rpgmakera (polska) jest obecnie najlepsza ? - X-Tech - 11-01-14 14:14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS