Motywujący pomysł
Aktualny czas: 28-04-26, 22:19 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Motywujący pomysł
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Motywujący pomysł

Faktów ?
"Geniusz"

To jasne,że punkty pomocy motywują do pomagania oddają poziom pomocy jaki niesie dany user.
Wiedząc jednak, że osoba która ukończyła więcej niż jedną grę dostanie tych punktów więcej z pewnością będzie mieć więcej chęci do pomagania niż osoba, której pomoc i jej jakość może być wątpliwa i z pewnością rady i pomoc od osoby, które kończyły gry są lepsze niż rady osoby, która ich nie ma na koncie i może wpędzić twórcę w maliny. Teraz już widzisz czy mam narysować jak to działa ?

Natomiast treść wykładów zostaw dla siebie, bo świadczą o twoich kompleksach m.innymi w ilości ukończonych projektów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-15 00:23 przez X-Tech.)
11-01-15 00:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Pomysł mógłby mieć jakiś sens, gdyby owe pkt pomógł nie były bardziej lajkami :)
Każdy może dać każdemu takowy punkt za nic (zademonstrowałem to chociażby na waszych powyższych postach).
Prawdą jest, iż punkty nie mają żadnego znaczenia i nie pokazują wcale kto ile pomaga. Są jedynie ozdobą :roll:

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-15 00:24 przez Crashykk.)
11-01-15 00:23
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Czyli jednak admini nie zaimplementowali tego śledzenia za co są punkty pomocy ? Wygląda na to, że nie. Miało być śledzenie co było sugerowane wcześniej - za który post otrzymane zostały punkty pomocy. W takim układzie bez tego to faktycznie nie ma żadnej wartości.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-15 00:26 przez X-Tech.)
11-01-15 00:24
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Raczej nie, a szkoda. W starym systemie tylko osoba, która założyła temat mogła rozdać punkty osobom, które faktycznie pomogły. Teraz wystarczy napisać do znajomego PM'kę, żeby poklikał w plusik przy naszych postać i możemy szczycić się tym, że mamy dużo "pomógł". Ja gdy byłem zbanowany dostałem takich 16 od Rave. Sam nie wiem nawet za co xD

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
11-01-15 00:28
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Haha no to faktycznie syf total. Konkursów nie organizują na tej stronie w zasadzie nic tu nie organizują chociaż ten system pomocy mogli zrobić jak należy o czym pisałem dawno temu.

W ogóle to niby dlaczego organizowanie konkursów w styczniu to zły pomysł jak napisała Ayene. Żaden miesiąc nie jest zły na jakiś konkurs na mapy itp. rzeczy czy nawet gry z zasadami tematycznymi i ogr. rozmiaru(np: 5mb) Znowu kolejny rok będzie nędza organizacyjna na tej stronie, a Lartarin wrzeszczy w Gońcu jak to Ravenone nic nie wie jak się mają sprawy na Ultimie XD

Temat nieważny zamykam. Pisać tu takie rzeczy jak ten temat itp. to już raczej jak walenie łbem o ścianę XD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-15 00:38 przez X-Tech.)
11-01-15 00:31
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS