Najbardziej inteligentne gry jakie znacie ?
Aktualny czas: 28-04-26, 22:53 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Najbardziej inteligentne gry jakie znacie ?
XXXXXX Offline

Liczba postów: 6

RE: Najbardziej inteligentne gry jakie znacie ?

Próbowałem jeśli chodzi o gry strategiczne - ale okazuje się, że praktycznie większość z nich to gry zręcznościowe gdzie liczy się operowanie jednym/dwoma patentami w jak najszybszy sposób dlatego spasowałem. Niewiele to miało wspólnego z myśleniem. Nie jestem zainteresowany grami MMORPG dlatego League of Legends odpada.

RGR7: Sprawdzę wszystkie.

Yoroiookami: Moje doświadczenie pokazuje mi, że strategie real time to przeważnie zręcznościówki, a nie gry na myślenie. Nigdy jednak w to nie grałem - Starcraft.

Revilis: ciekawy pomysł na grę, ale średnio jestem zainteresowany, bo układanie słówek średnio mnie interesuje jednak zastanowie się nad sprawdzeniem, bo patent niezły.

Jeśli chodzi o typowe gry, w których trafiłem na dużo myślenia dość inteligentnego (akcja 3d fajerwerki) to na szczególną uwagę zasługuje DEUS EX, METAL GEAR SOLID 1, SYSTEM SHOCK 2.

O typowo mózgowych muszę jeszcze wspomnieć o Bridge Builder - gra w budowanie mostów. Spoko w sumie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-15 13:15 przez XXXXXX.)
01-06-15 13:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Najbardziej inteligentne gry jakie znacie ? - XXXXXX - 01-06-15 13:11

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS