Neverwinter - poszukawanie ludzi do gry
Aktualny czas: 28-04-26, 19:46 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Malian Offline
*

Liczba postów: 9

Jako iż się nie ujawniam się ostatnio na forum, postanowiłem zrobić thrash thread. No dobra... Może niezupełnie. X_X

Myślę, że tytuł wątku mówi sam za siebie, ale na wszelki wypadek może rozwieję wątpliwości niektórych:
Spoiler: (Otwórz)
Więc ten, gdyby ktoś miał chęć zagrać z noobkiem, który gra noobską klasą (Trickster Rogue - definitywnie OP DPS) to ujawniać odpowiedzi w tym temacie. No ewentualnie ci nieliczni, którzy mają moje wszystkie komunikatory i znają moje konta (WTF? jest ktoś taki? XD).

A i ten, gdyby ktoś miał problem z wybraniem klasy, szukam raczej za Devoted Cleric (z czego myślę, że nie wszyscy byliby zadowoleni, bo ponoć na początku ta klasa mało co robi, ale z tego co wiem, na wyższych poziomach jest przydatna), Guardian Fighter, lub Hunter Ranger.
Chętnie zasugerowałbym również Control Wizard... Ale no właśnie, "control"... XD Same odepchnięcia, podbicia, ogłuszenia, gdyby ten mag robił jakieś spore obrażenia, to byłoby fajnie, ale jakoś nie poleciłbym dla tych, którzy lubią w pojedynkę zbić przeciwnikowi pół zdrowia. ;L

Także ten, dziękuję za przeczytanie tego żałosnego postu. ;__;
Pozdrowienia. :ozzma:

...
03-07-14 11:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Dendol Offline
*

Liczba postów: 2

RE: Neverwinter - poszukawanie ludzi do gry

Co mówi kat do skazańca?
-Głowa do góry!
:)

"...nieprzystosowanie do prymitywnych i szkodliwych wpływów otoczenia świadczy o zdrowiu psychicznym."
KAZIMIERZ DĄBROWSKI
03-07-14 12:12
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

RE: Neverwinter - poszukawanie ludzi do gry

Sorry, nie gram w crap gdzie mikrotranzakcja mikrotranzakcję pogania.

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

Spoiler: (Otwórz)
03-07-14 21:02
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS