Porażki RM-a
Aktualny czas: 14-05-26, 17:00 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Porażki RM-a
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

RE: Porażki RM-a

Zgadzam się z X-techem, że to nie ma sensu. Nawet w kotekscie zmniejszenie ilości crapow na scenie. Byly i będą a wrecz niektóre osoby byly gotowe robic crapy specjalnie do programu co jest dowodem tego ze program ma dzialanie negatywne
Aczkolwiek, co z tego, niektore odcinki byly mega smieszne x d

http://www.theasgun.blogspot.com
27-10-14 01:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Nie ma pokazówek dobrych gier rm dla kontrastu - bez tego całość ma charakter wyżywki na dzieciach tudzież noobskiej nabijki z gier w rmie ogólnie jako całości, a nie tylko porażek rm. TO tylko udowadnia, że Angius nie ma pojęcia o grach na rma i się nimi i nie interesuje, a wręcz hejtuje.

Może zacznij przedstawiać śmieszne gry w rmie albo coś takiego dodatkowo może złapiesz trochę punktów odskoczni od pseudogier i trafisz na jakieś słabe gry, a nie próby tworzenia gier w rmie przez kompletnych noobów. To co robisz to przecież kpina z całego rma, a nie tylko osób, które próbują w tym robić jakieś pseudogry, bo nie masz pojęcia o gierkach i to widać w tych twoich nagrywkach, że nabijasz się z ludzi, a nie z gier ? A ty pod jakim względem jesteś taki zajebisty, że uważasz że masz do tego prawo ? Ty nawet nie znasz się na grach w rmie. A ty co takiego stworzyłeś lub jakie inne dobre gry w rmie znalazłeś że tak podgrywasz eksperta. Nie znasz ? Nie stworzyłeś. Tak właśnie myślałem.

Jest mnóstwo gier nie tylko jrpg. Są przygodówki, horrorki, GRY NASTAWIONE na humor, zręcznościówki i wiele innych, ale oczwiście Angius nie gra i przypisuje wady dobrym grom - czyli jest hejterem rma, bo lepiej podgrywać cwaniaczka i wyżywać się na dzieciach. To zło powinno się już skończyć, bo tylko rujnuje opinie o grach w rmie jako całości i irytuje, a Angius tylko czeka żeby zjechać kolejnych, którzy próbują coś robić w rmie, bo oczywiste, że to nie są nawet gry to co on tu przedstawia. To ten cały pseudo program powinno się zjechać.

Przeklinam ten cały pseudoprogram i to całe hejtowanie gier w rmie przez ANGIUSA jako całości. jak czegoś nie lubisz jako całości to się od tego odczep, bo widać że grami w rmie zainteresowany nie jesteś także ekspert z ciebie od gier w rmie taki jak hejter z polonisty nie mający pojęcia o samochodach wyżywający się na ludziach, którzy próbują zajarać się budowaniem samochodów. Popelina ogólnie i śmierdzi desperackim wyżywaniem się na ludziach w necie za sam fakt posiadania hobby. Gardzę tym.

Zobaczcie, że odkąd to kręci pojawia się mniej zapowiedzi gier w ogóle bo ludzie się boją, że próbując coś robić zostaną publicznie w necie obrażani przez tego pseudo eksperta hejtera w tych całych debilnych porażkach. To całe plugastwo powinno zostać wypalone w pień i zniknąć z internetu. Sądziłem że przynajmniej Angius jara się dobrymi grami w rmie, ale on nawet do tych się praktycznie nie zbliża i nie ma o nich pojęcia. Weźcie tego hejtera rma totalnie z tym całym programem out, bo pojęcia o grach w rmie to nie ma żadnego, a jedyne co robi to zabija motywacje innych do tworzenia jakichkolwiek gier w rmie. Tyle pożytku z tego całego syfu, który nagrywa. Są osoby, które pomimo dysleksji mają np: dobre pomysły na postaci i fabułę co udowadnia jedna z gier na twierdzy. Od tego aby skomentować słabe gry są ludzie na forach, a nie ten cały pseudoekspert i hejter Angius, który jedyne na czym się zna to chyba serio nie wiem...Minecraft ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-14 16:53 przez X-Tech.)
27-10-14 02:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

Nie ma pokazówek dobrych gier rm dla kontrastu - bez tego całość ma charakter wyżywki na dzieciach tudzież noobskiej nabijki z gier w rmie ogólnie jako całości, a nie tylko porażek rm. TO tylko udowadnia, że Angius nie ma pojęcia o grach na rma i się nimi i nie interesuje, a wręcz hejtuje.

Przynajmniej idzie się pośmiać. On hejtuje złe gry z pod RMA nie RMA. X-tech też się nie zna na grach spod RMA ponieważ nie robi filmików z dobrych gier. Tak wynika z jego wypowiedzi. To tylko chyba Demonicskyers zna się na polskich i zagranicznych grach spod RMA.
01-11-14 16:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

(01-11-14 16:46)Adrapnikram napisał(a):  Nie ma pokazówek dobrych gier rm dla kontrastu - bez tego całość ma charakter wyżywki na dzieciach tudzież noobskiej nabijki z gier w rmie ogólnie jako całości, a nie tylko porażek rm. TO tylko udowadnia, że Angius nie ma pojęcia o grach na rma i się nimi i nie interesuje, a wręcz hejtuje.

Przynajmniej idzie się pośmiać. On hejtuje złe gry z pod RMA nie RMA. X-tech też się nie zna na grach spod RMA ponieważ nie robi filmików z dobrych gier. Tak wynika z jego wypowiedzi. To tylko chyba Demonicskyers zna się na polskich i zagranicznych grach spod RMA.

bez takich głupotek. Ja komentuje gry na rma i te dobre i te złe. Tykam słabych z łaski swojej (choć prawie tego nie robię-kiedyś robiłem sporo), ale i złe mają zalety, ale to co tu jest w porażkach to przeważnie trudno nazwać grami. Angius się tylko wyżywa na dzieciach za ich słabe próby robienia gier - kiedyś to tylko robił na forum nabijając się z słabych projektów pisząc, a resztę olewał . Idzie się pośmiać z czego: Z tego że nabija z osób, które coś próbują robić w rmie ? Skoro on może się nabijać z ludzi, którzy próbują mieć swoje hobby i robić gry w rmie to inni mogą się nabijać z tego jak crapowate są te całego jego nagrywki i jak im daleko do innych osób, które przynajmniej próbują recenzować gry na youtube, bo są danym typem gier zainteresowane, a on ma czelność zgrywać kogoś kto się zna na grach na rmie kompletnie je olewając zgrywając wielkiego eksperta polonistę uczonego. On nie interesuje się grami w rmie to osoba, która przekłada swoją wiedzę z tego co widać to chyba jedynie z pisowni języka polskiego z poziomu dla klas szkoły podstawowej na inne osoby, które mają swoje hobby i sądząc po poziomie prac z porażek wiek ich autorów oceniam na około 10 lat. Angius nie ma pojęcia o grach w rmie o to wyraźnie widać, bo większość tego z czego się śmieje to błędy ortograficzne ludzi, albo puste miejsca na mapach. Wielki polonista się znalazł. Jedyne co on może recenzować i oceniać to prace z j.polskiego dzieci w szkole podstawowej sądząc po jego wymaganiach od gier na rma. On tylko zniechęca ludzi do rma, a nie się śmieje ze słabych gier, bo to co jest w porażkach to nawet do miana gier się nie zalicza. To są tylko próby robienia gier przeważnie syf.

W każdym razie póki co dalej nie mam zamiaru odwodzić od robienia porażek jeśli to ma swoich zwolenników to niech to kręci.

+Plusy porażek - Angius ma dobry głos do nagrywek

-Mam wątpliwości co do przydatności porażek dla sceny rm

Tyle
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-14 18:17 przez X-Tech.)
01-11-14 17:56
"Pomógł" przyznał(a): Czytaj Nol Fejs
Adrapnikram Offline
*

Dla sceny to ma negatywny oddźwięk, jednak myślę że jak ktoś już to oglada to wie po co tam wchodzi i jednak przez to nie będzie tworzył crapów lub zniechęcał się do RMa. Co robi angius w porażkach i czy robi gry to zupełnie inny temat jest
02-11-14 20:30
"Pomógł" przyznał(a):
Kostek Offline
*

Liczba postów: 98

Adrapnikram:

Ale są też ludzie, którzy oglądają to pierwszy raz i nie muszą koniecznie wiedzieć o co chodzi w tym RM'ie. Dlatego tez właśnie dla kontrastu ktoś powinien zająć się nagrywaniem też dobrych produkcji. Ja osobiście zamierzam nad tym trochę popracować, nie obiecuję jakiejś super mega serii, a raczej pojedyncze odcinki z polecanych gier z polskiego RM

Witaj!
Znajomi nazywają mnie Kostek!

Kostek! "Urodziny" już 1 lipca 2015! http://poyters.pl/kosuro.html

Zapraszam na moją stronkę: http://poyters.pl/
03-11-14 18:34
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

(03-11-14 18:34)DrLives napisał(a):  Adrapnikram:

Ale są też ludzie, którzy oglądają to pierwszy raz i nie muszą koniecznie wiedzieć o co chodzi w tym RM'ie. Dlatego tez właśnie dla kontrastu ktoś powinien zająć się nagrywaniem też dobrych produkcji. Ja osobiście zamierzam nad tym trochę popracować, nie obiecuję jakiejś super mega serii, a raczej pojedyncze odcinki z polecanych gier z polskiego RM

Dajcie sobie spokój z takimi nagrywkami bo tylko zrujnujecie scenę rma nie mając pojęcia o grach tego typu. Angius jedzie próby robienia gier przez dziesięcioletnie dzieci grając wielkiego polonistę co demotywuje dzieciak do hobby jakim jest rm- kolejny pseudo ekspert będzie chwalił gry, które go nie jarają i na których się nie zna wymuszając sztucznie zainteresowanie grami, o których nie ma pojęcia w skali innych na rma, które okazują się lepsze dużo lepsze pod różnymi względami. Zrujnujecie scenę rma pseudoeksperci, którzy grają w rmówki od niechcenia lub mają z tym małe doświadczenie i tak to się skończy. Na naprawdę wypasione gry w polskim rmie jeszcze przyjdzie czas, ale czas je tworzyć w końcu.

Weźcie się lepiej za robienie gier i komentowanie na forum...Serio. Wspomożecie jakoś tych którzy tworzą pokazując im że wam zależy na grach (jeśli zależy) i wymieniając ewentualne niedostatki i przede wszystkim zalety w gotowych grach na forum. (Co wam się podoba, a co nie)
Jeśli wam się bardzo gra podoba to ją chwalcie i tyle. o TO TU CHODZI, żeby dać powera autorom gier, na które czekacie i pochwalić to co wam się podoba i skrytykować to co wymaga poprawek - wykazanie zainteresowania grami jest istotne ! Youtube nic nie da w waszym wykonaniu jedynie efekt szkodliwy. Dajcie sobie siana. Najcenniejsze są opinie o grach na forum - te z zapowiedzi też mają znaczenie .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-14 19:00 przez X-Tech.)
03-11-14 18:40
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

"Najcenniejsze są opinie o grach na forum - te z zapowiedzi też mają znaczenie ."
Te z zapowiedzi są najcenniejsze o ile to nie hejty

"Ale są też ludzie, którzy oglądają to pierwszy raz i nie muszą koniecznie wiedzieć o co chodzi w tym RM'ie. Dlatego tez właśnie dla kontrastu ktoś powinien zająć się nagrywaniem też dobrych produkcji. Ja osobiście zamierzam nad tym trochę popracować, nie obiecuję jakiejś super mega serii, a raczej pojedyncze odcinki z polecanych gier z polskiego RM"
Demonicskyers nagrywa dobre RMówki i ma średnio 400 wyświetleń i 1801 subów.
Angius średnio 100 wyświetleń i lekko ponad 100 subów.
Wniosek: Ludzie początkowi trafią raczej na kanał Demona. Szczególnie, że ma o wiele więcej filmików, których oglądalność sięga powyżej 20000 wyświetleń. Ja sam jak zaczynałem to oglądałem Angiusa i jak ktoś po błędach (np. ortograficznych) jakiejś gry ocenia program to lepiej żeby za tworzenie się nie brał.
03-11-14 20:18
"Pomógł" przyznał(a):
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

Adrapnikram napisał(a):jak ktoś po błędach (np. ortograficznych) jakiejś gry ocenia program to lepiej żeby za tworzenie się nie brał.
yyy... to chyba ja inne porażki oglądałem, ale Angius nigdy nie powiedział nic co byłoby "oceną" makera...
Swoją drogą może wystarczy tego jechania po Angiusie, co? -_-
04-11-14 20:57
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Mniej więcej 0. Tyle w oczach scenowiczów są warte porażki kręcone przez osobę, która leje na gry z rpgmakera, a ja leję na te porażki proste, bo wolę grać w gry rm i je skomentować na forum niż oglądać pseudonagrywki kogoś kto jedzie po całości po grach z rm wyżywając się na dzieciach, które mają problemy z ortografią. Dla mnie to nie ma żadnej wartości, bo niby dla kogo to ma być kręcone jak nie dla dzieci, które uczą się co dopiero w szkole podstawowej ortografii. Ty chyba żartujesz czy tak na serio ?

To gówno hańbi polskiego rpgmakera i nic więcej nie robi. Rzygam na porażki rma. Tyle na temat, a ty
Amela-coś tam swoje humorki na opactwie pokazuj.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-14 15:34 przez X-Tech.)
04-11-14 21:11
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS