Pora na indyka (seria YT)
Aktualny czas: 14-05-26, 17:14 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
krakoman Niedostępny
*

Liczba postów: 125

Postanowiłem nagrywać serię "Pora na indyka" na Youtubie, czyli serię w której będe pokazywał najlepsze gry niezależne (tzw. indyki). Pierwszy odcinek ukazał się już na YT, więc serdecznie zapraszam.

UWAGA:
Autor filmu jeszcze nie przeszedł mutacji XD

Link:
Odcinek 1

Jest to mój pierwszy filmik z komentarzem, więc proszę o przymknięcie oka na niektóre błędy.

Aktualny projekt:
Brak
08-08-13 18:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

RE: Pora na indyka (seria YT)

Zerżnięty intro music od BenBuji? ._.
I powiem ci tyle... to nie jest tak, że każdy może sobie siąść przed mikrofonem, odpalić jakąś grę i zacząć ją nagrywać... bez urazy, ale mnie ten głos szybko zniechęcił do dalszego oglądania... ale chwilę postanowiłem przeboleć, let's keep it professional. Za dużo razy powtarzasz "eee", z tego co zdążyłem zauważyć; tak trochę twój mikrofon za dobrej jakości nie ma, więc jeżeli już to powinieneś sobie jakiś lepszy załatwić... Również mało... hmm, jakby to określić, ciekawy, profesjonalny (?) komentarz z twojej strony. Nie byłem w stanie zmusić się do obejrzenia odcinka do końca, wybacz T_T
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-08-13 19:07 przez Amelanduil.)
08-08-13 19:06
"Pomógł" przyznał(a):
krakoman Niedostępny
*

Liczba postów: 125

RE: Pora na indyka (seria YT)

Spoko. Mikro mam jaki mam (niestety), ale jednak postanowiłem spróbować. Wiem że jeszcze trochę krytyki mnie czeka, ale rozumiem. W końcu człowiek uczy się na błędach. Wiem że trochę z komentarzem sobie nie radzę (inne filmy są beż komentarza i są lepsze XD) ale będe próbował. Postaram się poprawić i dalej będe nagrywał.

Aktualny projekt:
Brak
08-08-13 19:14
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS