Podanie o zmianę nicku - ściślejsze zasady
Aktualny czas: 28-04-26, 18:16 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Podanie o zmianę nicku - ściślejsze zasady
Sett Offline

Liczba postów: 21

RE: Podanie o zmianę nicku - ściślejsze zasady

Kłudnie są o nic...
Jeśli chcecie jakiś zmian to niech ta zmiana będzie coś wnosiła do ultimy co się przyda.

W podaniu o zmianę nicku jest ładnie napisane

Cytat:Krótkie uzasadnienie:

Taka mała formułka a jest ona stworzona aby uzasadnić swoją zmianę nicku, przykładowo:

(16-05-13 11:15)Rahim napisał(a):  Aktualny nick: Rahim
Przyszły nick: Luffy
Krótkie uzasadnienie: Mój aktualny nick to dzieło szatana ._.

Odrzucone! Seivoth

Dzieło szatana ?... To jak byś zrobił(a) kotlet i go wyrzucił(a) bo jest dziełem szatana... zanim zrobisz kotlet upewniasz się że wszystko jest w porządku do zrobienia go a później na patelnie. Tak jest z nickiem, stworzysz jakiś i się zastanawiasz czy Ci się podoba... a nie ludziom -.-
Ja sam miałem przedtem nick nexgun3, zrobiłem go na szybko bez przemyślenia, ok, wtopa nie spodobał mi się, w duszy coś nie ten tego, nie mogę się tak nazywać... ok, chwile myślenia... ok, zrobię sobie nowy nick Sett, szczere uzasadnienie bez szatanów itp.

(12-05-13 11:16)Matthew napisał(a):  Aktualny nick: Nikolas
Przyszły nick: Matthew
Krótkie uzasadnienie: Nikolas to nie moje imię, tylko wymyślona postać. Jednak chcę własne imię, a nie wypożyczone xD

Zrobione! Seivoth

Jest szczere uzasadnienie, jest... dobre uzasadnienie... ok przyjmują.
Kotlet zrobiony dobrze wink

Więc nie piszcie że to jest "bo tak", bo tak to administracja się musi użerać z ludźmi którzy regulaminu nie znają.
Macie ciekawy pomysł, widzicie potrzebę zmiany bo po namyśle stwierdzacie "tak to nie jest w porządku" jeszcze się zastanawiacie czy ta zmiana rzeczywiście jest potrzebna... piszecie na forum, ludzie się wypowiadają, pomysł jest ciekawy lub zmiana jaką chcesz wprowadzić jest naprawdę potrzebna i administracji aż chce się na to patrzyć.
15-07-13 02:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

RE: Podanie o zmianę nicku - ściślejsze zasady

Pomysł Rave'a jest znakomity. Od kilku miesięcy wzbraniam się przed całkowitym skodyfikowaniem życia na forum. Optuję zatem za wprowadzeniem takich decyzji i uzasadnień.

W przypadku decyzji pozytywnej:
Na podstawie pkt. 11 Regulaminu Forum, wobec spełnienia warunków formalnych, przewidzianych obowiązującymi przepisami prawa i zasadami zmiany loginu użytkownika, decyzją Globalnego Moderatora / Administratora został zmieniony login użytkownika ... na login .... Decyzja uwzględnia w całości złożony wniosek, w związku z czym odstąpiono od jej uzasadnienia.

W przypadku decyzji negatywnej:
Na podstawie pkt. 11 Regulaminu Forum, Globalny Moderator / Administrator postanowił odmówić zmiany loginu użytkownika.

Wobec niedopełnienia warunków formalnych, przewidzianych obowiązującymi przepisami prawa i zasadami zmiany loginu użytkownika, o których użytkownik był poinformowany, w szczególności wobec nieuzasadnienia lub nienależytego uzasadnienia wniosku, uznano, że użytkownik nie spełnia przesłanek do zmiany jego loginu.
Mając powyższe na uwadze, rozstrzygnięto jak na wstępie.

No i oczywiście pouczenie:
Od decyzji Globalnego Moderatora przysługuje prawo złożenia do Administratora odwołania w terminie 14 dni od daty jej doręczenia*. Podstawą odwołania może być jedynie wskazanie naruszenia warunków i trybu zmiany loginu użytkownika. Decyzja Administratora jest ostateczna.

Pamiętaj jeszcze o drodze sądowo-administracyjnej. Skargę na decyzję możesz złożyć do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego :!:

* informacja będzie wysyłana drogą wiadomości prywatnej.

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
15-07-13 10:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS