Propozycja Tag Team
Aktualny czas: 28-04-26, 23:28 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Propozycja Tag Team
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Propozycja Tag Team

Zawsze robicie gry w grupie przez narzucacie sobie pewien sposób robienia gier. Nie myśleliście o tym, żeby każdy z was zrobił własną osobną gierkę celem bardziej - własnych pomysłów na fabule/postaci, rozgrywke ?
06-09-14 18:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Lartarin Offline
*

Liczba postów: 147

RE: Propozycja Tag Team

Nie wiem o co kaman? Przecież tak właśnie robimy, tylko że w grupie. Gra jest tworem całości, ale "szefo" (kierownik produkcji) danego tytułu odpowiada za lwią część przedsięwzięcia, i to on narzuca co i jak. W taki też sposób nie mamy problemów z realizacją własnych pomysłów, ale dzięki za troskę ;-)
06-09-14 20:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

Wielki znawca gier X-Tech
Twierdzi że gry powinno się robić samemu
Dziękuję dobranoc.
09-09-14 16:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
duganhack Offline
*

Liczba postów: 61

X-Tech napisał(a):Zawsze robicie gry w grupie przez narzucacie sobie pewien sposób robienia gier. Nie myśleliście o tym, żeby każdy z was zrobił własną osobną gierkę celem bardziej - własnych pomysłów na fabule/postaci, rozgrywke ?

Powiedz mi czy takie gry jak 'TWÓJ ULUBIONY' gothic czy na ten przykład call of duty robione są przez jednego człowieka -.- NIE grę tworzy zespół, a my na tym forum (lub innym forum o RPG MAKER) jesteśmy właśnie takim zespołem...

Powstają dodatkowe mapy bo było zbyt pusto :D , przedmioty też, fabuła w 40%, npc w 70%

Aktualny projekt: (stan 50%)
Spoiler: (Otwórz)
09-09-14 18:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS