Illuminati
Aktualny czas: 28-04-26, 23:55 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Illuminati
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

RE: Illuminati

GamesBytes napisał(a):Może niedługo przyleci Super-Men i rozwali świat, co?
Od kiedy to Superman byl zly 0.0

Szczerze wam powiem, ze chyba predzej uwierze w Saiyan, ktorzy przyleca na ziemie, niz o teorie, w ktorych ktos kontroluje calym swiatem ^^

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
12-01-14 13:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Maker Owiec Offline
*

Liczba postów: 40

Ja tam w te iluminacje nie wierzę ^^
Ale to trochę dziwne, jak czytałem temat o Chip-Chan (potrzebne źródło: http://www.paranormalne.pl/topic/29388-c...age__st__0 ) to w pewnym poście jest napisane, że owa Chip-Chan wysłała e-mail do kogoś, że "Jesteś jednym z Iluminatów! Nie ufam ci, chcesz mną zawładnąć" czy jakoś tak...

Spoiler: (Otwórz)
12-01-14 13:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

Ja tam lubię poczytać sobie o teoriach schizofren konspiracyjnych, bo można mieć z tego niezłą bekę. Szczególnie z tych debili wierzących w reptilianów. Wierzę w UFO, ale nie sądzę aby jakakolwiek cywilizacja zdolna do podróży międzygwiezdnych była w stanie robić takie rzeczy, które się przypisuje reptilianom - musieli by najpierw wyrosnąć z wojaczki, inaczej by się wybili. Nawet my już wyrastamy - powstrzymujemy się od używania atomówki na wszystkie problemy.

W sumie to już większe prawdopodobieństwo że w tym roku kosmici przylecą i że będą to, dajmy na to, inteligentne i pokojowo nastawione smoki, niż że któraś z tych teorii to prawda - inaczej już dawno by ktoś puścił parę z jakimiś wiarygodnymi dokumentami na poziomie Snowdenowym.

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

13-01-14 02:19
"Pomógł" przyznał(a):
pepczakk Offline
*

Liczba postów: 133

Nie chodzi o to że się powstrzymujemy ale jak wszystkie kraje zaczną nawalać bombami to ziemia się rozpołowi

[Obrazek: XKUG67Z.png]

Nie biegam w kółko starając się być kimś, kim nie jestem
13-01-14 11:38
"Pomógł" przyznał(a):
Maker Owiec Offline
*

Liczba postów: 40

Rave napisał(a):Ja tam lubię poczytać sobie o teoriach schizofren konspiracyjnych
Gihihihi xd GIHIHI XD No, rozwalił mnie :) Ja kiedyś też wierzyłem w UFO ale przestałem :D

24-01-14 19:06
"Pomógł" przyznał(a):
Kensei Offline
*

Liczba postów: 15

Imho o wiele bardziej realnym zagrożeniem jest GMO, a nie jakieś zmyślone zakony...

Rave napisał(a):W sumie to już większe prawdopodobieństwo że w tym roku kosmici przylecą i że będą to, dajmy na to, inteligentne i pokojowo nastawione smoki, niż że któraś z tych teorii to prawda - inaczej już dawno by ktoś puścił parę z jakimiś wiarygodnymi dokumentami na poziomie Snowdenowym.

A co do obcych form życia, to ja wieżę jedynie w bakterie, na planecie Hóywiegdzie biggrin

Shamo AMV
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-14 23:17 przez Kensei.)
24-01-14 23:13
"Pomógł" przyznał(a):
Perssin Offline
*

Liczba postów: 12

Iluminaci, Bilderberg, masoni, syjoniści - oni wszyscy podobno rządzą światem. Tak, ludzka wyobraźnia jest bardzo wybujała. Ale oczywiście w każdej legendzie jest ziarno prawdy. Istnieją przecież organizacje które wyciągają łapę w kierunku reszty świata, jak chociażby USA.
CrasheR napisał(a):Myślicie, że gdyby na prawdę mieli taką władzę pozwalaliby na rozsyłanie informacji na ich temat w internecie? Każda strona, na której pojawiałby się jakiś temat z nimi związany znikałby w czeluściach piekieł. Ruszcie troszku głową.
Nie zgodzę się z tym. Jakby takie strony znikały, to każdy od razu by się skapnął, że coś nie gra. Dużo lepiej nastawić społeczeństwo by traktowali to jak bzdury pisane przez paranoików i śmiali się z tych teorii jak my teraz :)
25-01-14 12:57
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS