Rangi na forum
Aktualny czas: 28-04-26, 18:30 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Rangi na forum
Megaeloelo Offline
*

Liczba postów: 22

Rangi na forum

Po co te rangi ?
Wedlug mnie to wogole jest niepotrzebne bo niektorzy uzytkownicy pisza odpowiedzi typu : poszukaj w google , uzyj mozgu , naprawde nie wiem jak pomoc i wlasnie pisza to po to by miec lepsza range , a nie pomoc innym naprawde te forum wedlug mnie jest nie ogarniete . Brak tu logicznego myslenia , ale to tylko moja opinia .

I see you , but you're not me!
01-03-14 22:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

RE: Rangi na forum

Dokładnie. Przywrócenie punktów pomógł i zlikwidowanie (a przynajmniej ukrycie) licznika postów dla wszystkich oprócz (postującego i modów/adminów przyniosło by lepszy skutek, by nie było aż takiego nabijania postów (ciągle by było, ale zdecydowanie mniejsze). Byłoby widać kto faktycznie pomaga na forum. System karmy (jak np. na Reddicie) też byłby na miejscu.

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

Spoiler: (Otwórz)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-14 22:15 przez Rave.)
01-03-14 22:15
"Pomógł" przyznał(a):
Zvarr Offline
*

Liczba postów: 118

Wiesz co Rave? Zastanów się co piszesz: wiele razy trzaskasz postami na prawo i lewo by tylko podexpić, a teraz wypowiadasz się jakie to "nupskie" i niepotrzebne. "RZAL"!
01-03-14 22:19
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

Z tym, że ja nie nabijam postów tylko dla jakiegoś licznika, ja nawet na to uwagi nie zwracam. Ja piszę tylko kiedy mam coś ciekawego (moim zdaniem) do przekazania. Nie daję postów typu "se poszukaj", "użyj łepetyny" lub (o zgrozo!) linków do lmgtfy. Jak ja odpowiadam na temat w pomocy to właśnie po to aby pomóc. Jak nie wiem jak rozwiązać czyjś problem (a ci co odsyłają do google z reguły nie wiedzą) to po prostu nic nie piszę.

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

Spoiler: (Otwórz)
01-03-14 22:27
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Liczba postów: 196

W sumie też uważam, że rangi są niepotrzebne. Kiedy zaglądam na forum bardziej wolę się odezwać tylko wtedy, gdy dzieje się coś ciekawego. A takie rangi trochę same prowokuję "nabijanie postów".
01-03-14 22:59
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(01-03-14 22:07)Megaeloelo napisał(a):  Po co te rangi ?
Wedlug mnie to wogole jest niepotrzebne bo niektorzy uzytkownicy pisza odpowiedzi typu : poszukaj w google , uzyj mozgu , naprawde nie wiem jak pomoc i wlasnie pisza to po to by miec lepsza range , a nie pomoc innym naprawde te forum wedlug mnie jest nie ogarniete . Brak tu logicznego myslenia , ale to tylko moja opinia .

Żebym się czuł dowartościowany. :roll: Poza tym, forum jest dzięki temu bardziej kolorowe. Zgadzam się, że spam czasem okropny, ale nie rozumiem co do tego mają rangi. smiles

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
01-03-14 23:28
"Pomógł" przyznał(a):
Hubertov Offline
*

Liczba postów: 86

Też jestem przeciw rangom. Są całkowicie zbędne!

I przy okazji wnoszę o usunięcie tej oto emotki ---> :roll:
Za powód podaję to, że jej osobiście nienawidzę i wprowadza ironiczny klimat na forum (który bardzo szkodzi, bo prowadzi do złości, a złość do kłótni, a dalej to wiadomo...)
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Z poważaniem,
Hubertov
01-03-14 23:53
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(01-03-14 23:53)Hubertov napisał(a):  Też jestem przeciw rangom. Są całkowicie zbędne!

I przy okazji wnoszę o usunięcie tej oto emotki ---> :roll:
Za powód podaję to, że jej osobiście nienawidzę i wprowadza ironiczny klimat na forum (który bardzo szkodzi, bo prowadzi do złości, a złość do kłótni, a dalej to wiadomo...)
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Z poważaniem,
Hubertov

Nie wiem o czym mówisz :roll: ta emotka jest zupełnie niewinna. Nie widzę w niej niczego ironicznego. :roll: W zasadzie to lubię wszystkie emotki na naszym forum. mrgreen Głupio by było je usuwać. smiles

Tak btw. kłótnie z reguły nie wybuchają przez emotki :lol2:

Aha! No i osobiście bardzo lubiłem punkty pomógł. :roll:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-14 01:28 przez Yoroiookami.)
02-03-14 01:11
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

Uwaga!!!
Nabiłem sobie posta!!!
Po co?
Aby poczuć się bardziej dowartościowanym. No i nabić rangę
P.S. Ten post pokazuje sensowność licznika postów. Zdecydowanie lepsza jest opcja "Pomógł"Takie jest moje zdanie na temat ten.
Edit:
Coś dla "Hubertov" : :roll:
02-03-14 01:20
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Skoro pojawil sie takowy temat, to nie moge przejsc obojetnie i musze dorzucic swoje "czy" grosze. mrgreen

Nabijanie postow bedzie sie odbywalo nawet wtedy, gdy rangi znikna, a to dlatego, ze nowi uzytkownicy chca sie pokazac i komentuja wszystko co popadnie. W niektorych dzialas posty nie sa dodawane do licznika, a mimo to nadal to robia. Jak dla mnie ten argument jest inwalida xD I czego wy sie uczepiliscie tego "pomogl"? :O
Jedno ma sprawdzac kto najwiecej pomaga (choc i tak to czy takowy punkt odda zalezy od dobrej woli zakladajacego temat), a drugie aktywnosc uzytkownikow, wiec co wy pierniczycie, ze rangi swiadcza o tym kto ile pomaga? O.o

Dodatkowo chcialbym odniesc sie jeszcze do sprawy z emotikonami. :roll:
Skoro one wywoluja klotnie i trzeba je usunac, to moze od razu usunmy mozliwosc dodawania postow? To przeciez przez nie na forum sa klotnie :roll:

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
02-03-14 01:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS