Zapoznajmy się.
Aktualny czas: 06-09-26, 00:54 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

To była dobra przygoda. Dziękujemy!
Po wielu wspólnych latach Ultima Forum przechodzi w tryb archiwalny.
Zostawiamy je tutaj takim, jakie stworzyliśmy je razem,
z tysiącami postów, projektów, porad, skryptów i wspomnień.
Dziękujemy każdemu, kto był częścią Ultimy.

Odpowiedz 
Zapoznajmy się.
NatsuDragneel Offline
*

Liczba postów: 64

RE: Zapoznajmy się.

Siema, jestem Natsu (głupio to brzmi, ale już nick wybrałem), rpg makerem zajmuję się od niedawna, ale już coś tam umiem, na pewno nie robię projektów pokroju "Strarznika" o którym się naczytałem ;P. Lubię czytać książki, mangę, grać w jrpg (ale lubię też "papierowe" rpg), oglądam sporo anime. Z innych gatunków gier uwielbiam jeszcze strategie: "HOMM 2/3" i cywilizację czwórkę (w piątke nie grałem). Z charakteru to eee.... nie wiem zbytnio co powiedzieć, chyba jestem ciut nieogarnięty, ale mogę to ogarnąć, jak chcę ;P. W każdym razie witam was wszystkich.
NatsuDragneel
17-05-13 18:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
ragnarok Offline
*

Liczba postów: 4

Imię: Arek
Zainteresowania: fantasy, cRPG, książki fantasy, rpg maker, paintball.
Ulubione gry: Dragon Age: Początek, Dragon Age 2, Mass Effect 3 i Final Fantasy (głównie część VII).
Skąd nick?
Spoiler: (Otwórz)
02-07-13 13:25
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Liczba postów: 196

Imię: Tomislav
Pochodzenie: Chorwacja
Nick: no cóż. Diablo to jedna z tych gier, w które trzeba zagrać biggrin
Ulubione gry: Diablo I, Diablo II + LoD, Gothic 1-3, Darksiders 1-2, Heroes 3 of might and magic, Age of Mythology, Call of duty 4, Call of Cthulhu: Mroczne zakątki świata
Zainteresowania: pisanie opowiadań (wielokrotnie nagradzanych), jestem wokalistą w zespole Heavy Metalowym, cRPG i Slashery, Saga o Wiedźminie, Pan Lodowego Ogrodu, Zew Cthulhu
Ulubiony maker: Vx ale ostatnio wciąga mnie 2k3 razz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-13 16:43 przez Diablo.)
02-07-13 16:42
"Pomógł" przyznał(a):
OzzY Offline
*

Liczba postów: 26

Witajcie :) Nie wiem co wy macie z takimi formularzami takie to sztuczne i na siłę. To zaczynam mam na imię Kamil Norbert Leon. Jestem założycielem studia Geek Games, obecnie pracujemy nad głównym projektem Hunter ale wracam do tematu czyli o mnie. Od zawsze interesowały mnie gry, więc postanowiłem wykorzystać to i zacząć tworzyć. Interesuje się wszystkim od gotowania po programowanie w C#, JS i Pascalu (Taki język z zamierzchłych czasów). Skąd pochodzi moja ksywka OzzY hmm od pierwszej klasy technikum zostałem tak przechrzczony i zostało tak do dziś. Uwielbiam gry ! PRAWIE wszystkie np. Mass Effect 1-3, Diablo II, wszystkie części może z wyjątkiem czwartej Heroes of Might and Magic. Chyba tyle :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-13 17:24 przez OzzY.)
02-07-13 16:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
tracersgta Offline
*

Liczba postów: 237

Roar?! Jestem tygrysem i bardzo lubię zebry.
02-07-13 17:16
"Pomógł" przyznał(a):
Sett Offline

Liczba postów: 21

Hmm troszkę postów tutaj więc ja też zawitam do tego tematu :)

Mam na imię Wojtek, lat 17 (rocznie). Moje hobby to rower, anime, grafika komputerowa oraz ostatnio tworzenie gier.
Słucham każdego rodzaju muzyki (prawie), ostatnio spodobały mi się nightcore głównie z rockiem, punkiem lub metalem.
Gry robię w RPG XP ponieważ przypadł mi do gustu. Na dzień dzisiejszy robię grę Secret. Za dnia nie mam za bardzo czasu na tworzenie gier, ale moja praca zaczyna się gdzieś od 00:00 do 5:00 gdzie ostatecznie tworzę coś w projekcie gry.
Nie lubię flaczków oraz małych krzyczących dzieci bo to nasienie szatana (nie żebym kogoś obrażał, po prostu nie lubię jak dziecko się za bardzo dba że ma wszystko o później taki w życiu sobie nie radzi).
Mam dysortografię i co prawda trudno u mnie z polskim i matmą bo nauka tych przedmiotów nie należy to najczęstszych u mnie. Wstyd mi że nie rozkminiam swojego ojczystego języka dlatego próbuje to nadrobić czytając książki. Dowiedzenia : )
03-07-13 02:29
"Pomógł" przyznał(a):
DeEm69 Offline
*

Liczba postów: 21

Cześć.
Mój nick to: DeEm69
Wziął się od słów Dangerous Maximum choć może na pierwszy rzut oka tego nie widać :)

Lubię gry typu MOBA i MMORPG.
Nie lubię za to gier strategicznych i MMOFPS

Moje ulubione książki to Harry Potter i Władca Pierścieni.

Uwielbiam klimaty fantasy (ale nie lubię SF).

Dołączyłem na to forum by dzielić się grami które zrobię, i miło spędzić czas wśród osób o podobnych zainteresowaniach.

Dodatkowo powiem że bardzo lubię gotować, i interesuję się ziołolecznictwem.
07-07-13 21:17
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS