Street Fighter Ultima Tournament?
Aktualny czas: 28-04-26, 20:56 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Street Fighter Ultima Tournament?
Lartarin Offline
*

Liczba postów: 147

zarowa Street Fighter Ultima Tournament?

Kiedyś na forum graliśmy tura w Tekken III, może teraz zagrać w Streeta? Konkretnie Street Fighter Ex 2 Plus lub innego... Co wy na to?
11-08-14 17:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
kanumerki Offline
*

Liczba postów: 247

RE: Street Fighter Ultima Tournament?

Żeby znów rozwalić całą Ultimę przez :lartarin:. Już z góry zakładam że wygrasz :lartarin:. Pomysł fajny, tylko teraz mało osób widocznych na forum(wakacje i zapewnię wyjazdy). No i jakaś porządna organizacja przydałaby się ;3

Stary nick:ka0909
Pomagam w przerabianiu lekkich skryptów smiles
11-08-14 17:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Lartarin Offline
*

Liczba postów: 147

Organizacja = chętni! To cały sekret :hura: Apropos wygranej, to znam jedną osobę na forum która jest równie dobra, (to było skromne ^^) a może nawet lepsza... Więc nie dziel skóry na Piżmaku :lartarin: :dres:
11-08-14 17:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Ja chcę grać, ale jak trzeba używać hamachi to nie mogę bo mi rozwali całą sieć i będą mnie bić, że neta nie ma.

*grać - dostać łomot.
11-08-14 18:15
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS