Ne będę owijała w bawełnę gra miała być początkowo dłuższa lecz z powodów naturalnych na których nie miałam żadnego wpływu tj. brak weny za który wszystkich bardzo przepraszam zadecydowałam że skrócę grę a jeżeli w komentarzach graczy będzie chęć by powstała kolejna część gry, to zrobię wszystko by spełnić te oczekiwania.
Fabuła
Fabuła Early mundi będzie miała cztery wątki, każdy wątek na jedno królestwo. W świecie Early mundi istnieją cztery królestwa. Continentis populum to królestwo ludzi a także ojczyzna naszej bohaterki Elizabeth, Dryadalumve Continentem jest to królestwo istot żyjących w harmonii z naturą czyli jest to dom wszelakich Elfów, kolejnym królestwem jest Lamia Continenti, to królestwo jest pogrążone w wiecznej nocy w której mieszkają jej dzieci czyli Wampiry ostatnim królestwem oraz najbardziej podobnym do ludzkiego królestwa jest królestwo Continenti Werewolves gdzie zamieszkują Wilkołaki.
Gra zaczyna się na wyspie a mianowicie w więzieniu nasza bohaterka, ciągnięta przez królestwo ludzi przez chęć zemsty i pomocy potrzebującym wplątuje się w ówczesny konflikt rodziny królewskiej a buntownikami i bandytami nazywającymi siebie Apostołami, którzy zaprowadzą w królestwie ludzi nowy lepszy początek. Oczywiście zabójcami jej rodziców byli nie kto inny jak Apostołowie (a jakby inaczej no nie?). A co do kolejnych trzech części fabuły dowiecie się jak zagracie w Early mundi. (To mój pierwszy projekt nad którym poważnie pracuje i mam nadzieje że nie będzie to tylko strata waszego czasu, oczywiście jeśli w nią zagracie choć maping jest u mnie na niskim poziomie :P)
W historii pojawią się również tajemnicze Fragmine immortalitatis które zebrane wszystkie cztery jak mówią legendy dadzą szczęśliwcowi nieśmiertelność
Screeny
Jak już wcześniej wspominałam moje mapy nie są na wysokim poziomie więc nie oczekujcie od nich zbyt dużo, a kto wie może komuś się spodobają (hahaha moje małe nadzieje)
Wschodnia część Tarrim: Katedra
Aern
Wioska Karnagarr
![[Obrazek: 12334854.png]](http://imageshack.us/a/img96/5638/12334854.png)
Dodatkowe informacje o grze
W grze będziecie się mogli pobawić w takie rzeczy jak
* Alchemia
* Gastronomia
* Kradzież kieszonkowa
* Otwieranie zamków
* Gra w kości
* Wypełnianie zadań nie wpływające na przebieg fabuły dostępne na tablicach ogłoszeń (Warto je wypełniać)
* Łowca (Miejsca łowieckie)
* Odkrywanie tajemnic Świątyń i innych ruin
Gra znajduje się
tu
Życzę miłych chwil spędzonych z grą.