System RPG VX - Shikima Kingdom
Aktualny czas: 03-10-24, 11:59 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] System RPG VX - Shikima Kingdom
Lartarin Offline
*

Liczba postów: 147

kartka System RPG VX - Shikima Kingdom

[Obrazek: tagteamejtin.png]

Gra przeznaczona jest wyłącznie dla osób pełnoletnich!

Prolog:
Miłośnicy "super" produkcji nie znajdą tutaj nic ciekawego... Dalej tak uważam. Gra jest nieco kontrowersyjna, co nawet mnie, jako twórcę nieco bulwersuje.

Realia:
Gra toczy się z jednym w Systemowych wymiarów, gdzie rządy sprawują kobiety.
Fabuła jest jak najbardziej liniowa. Jednak kilka z pozoru prostych dylematów tego Uniwersum, pozwoli nam poznać swoisty sposób rozumowania i radzenia sobie z problemami przez postaci występujące w grze. Jedną z głównych bohaterek jest młoda dziewczyna imieniem Oblivia, która rozpoczyna dorosłe życie poważnym sprawdzianem. Jest nim wizyta na zamku królowej Odetty. Wydarzenia których tam będzie świadkiem, oraz wiedza którą posiądzie na zawsze zmienią jej pogląd na otaczającą ją rzeczywistość.

Skrypty:
Jest ich kilka, ale nie czuję potrzeby, aby je wymieniać. Wszystko jest wymienione w opcji Autorzy.

Podziękowania:
AI-RPG, Ozzma, Sabikku, Yoroiookami

Uwaga!
Gra posiada bardzo wysoki wskaźnik ŻENUA. Wszyscy odbiorcy z małym współczynnikiem tolerancji na głupotę proszeni są o nieściąganie gry. Wszystko w niej zawarte należy traktować z przymrużeniem oka.

Przewidywany czas na przejście gry: 2 godziny (+/-)

PS: Zdaje sobie sprawę, że nie napisałam nic nowego. Jednak aby w zupełności zaznajomić się z fabułą, 3eba zagrać :lartarin:

Kilka screenów:
Spoiler: (Otwórz)
Linki do pobrania:
Wersja cut:
Spoiler: (Otwórz)
Wersja nieocenzurowana dostępna będzie po wysłaniu PW po pozytywnej weryfikacji wieku.

Wszystkim 18+ życzymy przyjemnej gry!
TagTeam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-13 22:47 przez Lartarin.)
13-04-13 12:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Liczba postów: 196

RE: System RPG VX - Shikima Kingdom

Lartarin xD co ci w glowie siedzi? biggrin jak bd na kompie, sciagne, zagram i ocenie xD

A tak poza tym to z dedykacja dla cb :33 szajs.net/pokaz.php?id=7782
03-05-13 22:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Azsak von Triger Offline
*

Liczba postów: 7

Ogólnie w końcu przeszedłem tą grę biggrin !
Gra jest dosyć ekscentryczna w porównaniu do aktualnych tytułów z rm'awink.
Przyjemnie mi się grało ( bez skojarzeńwink), trochę bolało zabijanie swoich ale motyw dobry i liczę na kolejną częśćsmiles. Co do ogółu to myśle że wszystko dobrze dopasowane i jedynej rzeczy żałuje ale nie będę spoilerowałsmiles.
Powodzenia w dalszym tworzeniuwink!
04-05-13 10:35
"Pomógł" przyznał(a):
Lartarin Offline
*

Diablo napisał(a):Lartarin xD co ci w glowie siedzi?
Nawet najstarsi górale nie znają odpowiedzi :lartarin:
Dzięki Wam za miłe słowa, i czekam na MORE! :euforia:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-13 18:39 przez Lartarin.)
04-05-13 18:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Draken Offline
*

Liczba postów: 50

Buahahaha! Buahaha... ha.. h-a... Chwileczkę, to może być ciekawe...

Moje pierwsze wrażenie! :kiti:

No nie powiem, całkiem to ciekawie wygląda, ten motyw... Ekhm, całkiem mi nawet opowiada, ale wracając do gry, to... Kurczę, jakoś oceniając tę grę jakoś dziwnie się czuję... Hm.
Mam dosyć wysoki wskaźnik wrażliwości na głupotę, ale tutaj zainteresowało mnie coś zupełnie innego... :kiti: Wgl. twój chłopak/mąż wie co ty tu wyprawiasz?

Polskie, ostre, hard science-fiction!
04-05-13 19:20
"Pomógł" przyznał(a):
Lartarin Offline
*

Myślę, że wie...:ehe: W pełni inwigiluje moje poczynania :lartarin: despota jeden...
04-05-13 19:26
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

Jedna z moich najukochańszych gier zrobionych w Mejkerze. Gra doskonale przedstawia do czego zdolne są femi-nazi. Ekhu... :roll: tak czy inaczej grę uwielbiam i czuję, że jeżeli nie usprawiedliwię czemu, to wyjdę na zboczka.... powiem tylko że gra sympatyczna. mrgreen Zdecydowanie moje klimaty. smiles
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-13 13:53 przez Yoroiookami.)
05-05-13 13:48
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Bezstronny komentarz:

Zboczona, pełno chorego seksu, chorego humoru, satanizmu, dewiacji, rapowania, deprawowania, zła, wulgaryzmów, znów seksu, zboczonych gadżetów, znów seksu, znów rapowania, humoru. XD

Humor, który pojawia się w w grze (sex rap) kładzie na łopatki (nie jest to jednak humor dla każdego (!) NA spotkaniu z wilczkiem brzuch ze śmiechu bolał mnie najbardziej. Gra ogólnie trzyma poziom - fabuła jest interesująca, grafika/miejscówki/postaci są ok, walki i skille są niezłe - trzyma to wszystko klimat i jest zrobione przyzwoicie jak na jrpg/visual novel w stylu erotyka pomieszana z chorym humorem. Warto było się troszkę przyłożyć.

Gra dla fanów szalonych/chorych gier, które lubią łamać wszelakie zasady moralne.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-13 14:43 przez X-Tech.)
05-05-13 14:28
"Pomógł" przyznał(a):
Lartarin Offline
*

Ze wszystkim się mogę zgodzić, ale gdzie tam jest satanizm?;-
05-05-13 15:56
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

satanizm znaczy /(również) tyle co skupić się tylko na swoich potrzebach ;p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-13 16:10 przez X-Tech.)
05-05-13 16:07
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS