![]() |
|
[VX] System RPG VX - Shikima Kingdom - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VX] System RPG VX - Shikima Kingdom (/Thread-VX-System-RPG-VX-Shikima-Kingdom) |
System RPG VX - Shikima Kingdom - Lartarin - 13-04-13 12:01 ![]() Gra przeznaczona jest wyłącznie dla osób pełnoletnich! Prolog: Miłośnicy "super" produkcji nie znajdą tutaj nic ciekawego... Dalej tak uważam. Gra jest nieco kontrowersyjna, co nawet mnie, jako twórcę nieco bulwersuje. Realia: Gra toczy się z jednym w Systemowych wymiarów, gdzie rządy sprawują kobiety. Fabuła jest jak najbardziej liniowa. Jednak kilka z pozoru prostych dylematów tego Uniwersum, pozwoli nam poznać swoisty sposób rozumowania i radzenia sobie z problemami przez postaci występujące w grze. Jedną z głównych bohaterek jest młoda dziewczyna imieniem Oblivia, która rozpoczyna dorosłe życie poważnym sprawdzianem. Jest nim wizyta na zamku królowej Odetty. Wydarzenia których tam będzie świadkiem, oraz wiedza którą posiądzie na zawsze zmienią jej pogląd na otaczającą ją rzeczywistość. Skrypty: Jest ich kilka, ale nie czuję potrzeby, aby je wymieniać. Wszystko jest wymienione w opcji Autorzy. Podziękowania: AI-RPG, Ozzma, Sabikku, Yoroiookami Uwaga! Gra posiada bardzo wysoki wskaźnik ŻENUA. Wszyscy odbiorcy z małym współczynnikiem tolerancji na głupotę proszeni są o nieściąganie gry. Wszystko w niej zawarte należy traktować z przymrużeniem oka. Przewidywany czas na przejście gry: 2 godziny (+/-) PS: Zdaje sobie sprawę, że nie napisałam nic nowego. Jednak aby w zupełności zaznajomić się z fabułą, 3eba zagrać Kilka screenów: Spoiler: (Otwórz) Wersja cut:
Spoiler: (Otwórz) Wszystkim 18+ życzymy przyjemnej gry! TagTeam RE: System RPG VX - Shikima Kingdom - Diablo - 03-05-13 22:33 Lartarin xD co ci w glowie siedzi? A tak poza tym to z dedykacja dla cb :33 szajs.net/pokaz.php?id=7782 RE: System RPG VX - Shikima Kingdom - Azsak von Triger - 04-05-13 10:35 Ogólnie w końcu przeszedłem tą grę Gra jest dosyć ekscentryczna w porównaniu do aktualnych tytułów z rm'a Przyjemnie mi się grało ( bez skojarzeń Powodzenia w dalszym tworzeniu RE: System RPG VX - Shikima Kingdom - Lartarin - 04-05-13 18:39 Diablo napisał(a):Lartarin xD co ci w glowie siedzi?Nawet najstarsi górale nie znają odpowiedzi Dzięki Wam za miłe słowa, i czekam na MORE! RE: System RPG VX - Shikima Kingdom - Draken - 04-05-13 19:20 Buahahaha! Buahaha... ha.. h-a... Chwileczkę, to może być ciekawe... Moje pierwsze wrażenie! No nie powiem, całkiem to ciekawie wygląda, ten motyw... Ekhm, całkiem mi nawet opowiada, ale wracając do gry, to... Kurczę, jakoś oceniając tę grę jakoś dziwnie się czuję... Hm. Mam dosyć wysoki wskaźnik wrażliwości na głupotę, ale tutaj zainteresowało mnie coś zupełnie innego... RE: System RPG VX - Shikima Kingdom - Lartarin - 04-05-13 19:26 Myślę, że wie... RE: System RPG VX - Shikima Kingdom - Yoroiookami - 05-05-13 13:48 Jedna z moich najukochańszych gier zrobionych w Mejkerze. Gra doskonale przedstawia do czego zdolne są femi-nazi. Ekhu... RE: System RPG VX - Shikima Kingdom - X-Tech - 05-05-13 14:28 Bezstronny komentarz: Zboczona, pełno chorego seksu, chorego humoru, satanizmu, dewiacji, rapowania, deprawowania, zła, wulgaryzmów, znów seksu, zboczonych gadżetów, znów seksu, znów rapowania, humoru. XD Humor, który pojawia się w w grze (sex rap) kładzie na łopatki (nie jest to jednak humor dla każdego (!) NA spotkaniu z wilczkiem brzuch ze śmiechu bolał mnie najbardziej. Gra ogólnie trzyma poziom - fabuła jest interesująca, grafika/miejscówki/postaci są ok, walki i skille są niezłe - trzyma to wszystko klimat i jest zrobione przyzwoicie jak na jrpg/visual novel w stylu erotyka pomieszana z chorym humorem. Warto było się troszkę przyłożyć. Gra dla fanów szalonych/chorych gier, które lubią łamać wszelakie zasady moralne. RE: System RPG VX - Shikima Kingdom - Lartarin - 05-05-13 15:56 Ze wszystkim się mogę zgodzić, ale gdzie tam jest satanizm? RE: System RPG VX - Shikima Kingdom - X-Tech - 05-05-13 16:07 satanizm znaczy /(również) tyle co skupić się tylko na swoich potrzebach ;p |